Modna lekcija

Na predstavljanju monografije naše primadone: Mirjana Bohanec Vidović pokazala neodoljivu modu za dame

Bogatu domaću i inozemnu karijeru sada je ova umjetnica ukoričila u monografiju "Mirjana Bohanec Vidović - hrvatska operna prvakinja, diplomatkinja i filmska glumica", a na svečanom predstavljanju u HNK je zablistala poput dive.

U zagrebačkom HNK svečano je predstavljena monografija Mirjane Bohanec Vidović, i tom je prilikom naša primadona zavidne operne karijere zablistala u svečanom izdanju pokazavši na najbolji način elegantnu modu za dame.

Mnoge generacije Mirjanu će najviše i najradije pamtiti po ulozi Ane Šafranek u filmu "Tko pjeva zlo ne misi", kojom je osvojila srca gledatelja u Zagrebu, zemlji, ali i regiji zauvijek. No bogatu domaću i inozemnu karijeru sada je Bohanec Vidović ukoričila u monografiju "Mirjana Bohanec Vidović - hrvatska operna prvakinja, diplomatkinja i filmska glumica".

image
Monografija 'Mirjana Bohanec Vidović - hrvatska operna prvakinja, diplomatkinja i filmska glumica' predstavljena je u zagrebačkom HNK.
DARKO TOMAS/CROPIX

Na promociju knjige Mirjana je obukla odijelo od sjajnog materijala. Odličnog kroja, s hlačama 'na crtu' koje su idealne za vrlo svečane prilike poput ove sa sakoom koji ima neke neodoljive detalje poput zaobljene kragne, nabora na ramenima i ukrasne gumbe - komplet je to koji je sam po sebi dovoljan za ostaviti pozitivan dojam.

Čitajte i: Skladni i nakon toliko godina! Željka i Ivan Fattorini dokaz su da je pravoj ljubavi suđeno da potraje

Poput dama iz starog Hollywooda

Uz to je naša pjevačica i glumica odlučila zadržati 'jesenski' štih tako da je odabrala smeđu bluzu, koja je odlično pristajala uz odijelo od tamnog srebra. Kroz otvoreni sako nazirali su se ukrasi uz gornji rub majice. Mirjana je cijelu kombinaciju znalački podigla elegantnom maramom vezanom u čvor. Bijela boja s crnim uzorkom odlično se uklopila u cijelu priču i dala joj dodatnu živost.

image
Mirjana Bohanec Vidović uvijek će ostati zapamćena po ulozi Ane Šafranek.
DARKO TOMAS/CROPIX

Poseban detalj je broš na reveru, okrugli komad nakita s poludragim kamenom odlično se stopio sa sjajnim materijalom, a i oblikom uz okrugle gumbe.

Primadona je ostala vjerna svojoj svijetloj kosi koju nosi u šarmantnoj poludugoj frizuri sa šiškama koje evociraju neka davna zlatna vremena Hollywooda.

image
Emilija Rukavina, Mirjana Bohanec Vidović i Darija Augustin.
DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
04. travanj 2024 11:44