Maja Jurović
kultni komad

Na špicu sa stilom: Tia Mamić vjerna klasiku koji je san svih trendseterica

Iako voli modele modnih kuća kao što su Celine i Dior, posebno mjesto u njezinom ormaru ima klasik koji je već godinama na listi modnih dodataka u koje se isplati investirati.

Uz trapez traperice i plavi kaput na preklop Tia Jurčić Mamić kombinirala je šal koji se slagao s osnovnim komadima te je sve "začinila" žutom dolčevitom, ali i torbicom koja je san mnogim trendsetericama. 33-godišnja ekonomistica u svojoj garderobi ima različite modele, među kojima su i oni modnih kuća Celine i Dior, ali čini se kako su joj najdraže ipak kultne torbice Chanel.

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Tia Mamic ex Jurcic
Maja Jurović

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Tia Mamic ex Jurcic
Maja Jurović

Spica / Zagreb 17.01.2019. / foto: Maja Jurovic / Tia Mamic ex Jurcic
Maja Jurović

Iako u svojoj kolekciji ima i model Boy Chanel, ovog puta odabrala je Classic Flap model. Radi se o reinterpretaciji kultne torbe koju je osmislila Gabrielle Chanel, a kreativni direktor luksuzne kuće Karl Lagerfeld ju je još osmadesetih "osvježio" i postignuo s njom isti efekt kao i osnivačica francuske modne kuće. Upravo je ta torbica već nekoliko godina na popisu onih koje se najviše isplati kupiti jer joj cijena raste u prosjeku 15 posto godišnje, što znači da joj, nakon kupovine, vrijednost raste pa je mnogi često svrstavaju u "sveto trojstvo" uz kultne Hermes i Louis Vuitton torbe.

Osim plave Classic Flap torbice, Tia u svojoj kolekciji ima i bež model, a ništa manje cijenjen nije niti Boy Channel koji se od klasika razlikuje po kopči, strožim linijama i remenu.

Spica / Zagreb 22.11.2017. / foto: Davor Matota / Tia Jurcic Mamic
Davor Matota / Hanza Media

Spica Badnjak / 24.12.2017. / foto: Davor Matota / Tia Juric Mamic
Davor Matota

Linker
06. travanj 2024 18:24