Mirna Medaković Stepinac
 Davor Matota
ljetni đir za zadivljene poglede

Najljepše midi haljine na špici: Mirna Medaković nosi boju ciklame, a Kristina Krepela plavo-bijelu

Glumice Mirna Medaković Stepinac (34) i Kristina Krepela (39) bile su zapažene posjetiteljice zagrebačke špice - obje su nosile ženstvene, a udobne midi haljine koje su vrlo zahvalan komad u ženskom ormaru.

Početak ljeta glumica Mirna Medaković Stepinac dočekala je u znaku promjene imidža. "Napokon sam je uspjela nagovoriti da me ošiša skroz na kratko!", napisala je glumica na svom Instagram profilu nakon izlaska iz frizerskog salona početkom lipnja. Bila je to velika promjena nakon što je dugo nosila bob frizuru. Od tada su prošla nešto manje od dva mjeseca i kosa je ovoj poznatoj brineti već vidljivo porasla, a stilizira je u naoko 'nemaran', no iznimno moderan look. Takav urbani dojam ostavlja i njezin modni stil, a jednim je stajlingom osvojila i zagrebačku špicu - u haljini midi dužine i u boji ciklame, povrh koje je nosila šareni gornji dio trenirke Adidas. Nijansu s jaknice pratila je mala plava torbica koju je na tankom zlatnom lancu nosila preko torza, a modre su bile i njezine espadrile.

I dok Mirnu u gradu najčešće vidimo s njezinim, kako ih od milja zove "žabicama", odnosno dvogodišnjim kćerkicama blizankama Kajom i Zorom, te sa suprugom Hrvojem Stepincem, ovo je bila jedna od rijetkih šetnji gradom na koju se zaputila sama.

Spica / Zagreb 12.07.2019. / foto: Davor Matota / Mirna Medakovic Stepinac
Davor Matota
Mirna Medaković Stepinac

I glumica Kristina Krepela na špici je ovih dana pokazala ženstvenu midi haljinu, u plavoj i bijeloj boji i na mnoštvo gumbića sprijeda, koja dolazi iz rasprodane kolekcije brenda ulične mode H&M. Zbog varljivog zagrebačkog vremena ovih dana i ona je nosila tanku jaknicu, a izgled zaokružila Ray Ban sunčanim naočalama te crnim sandalama na punu petu od sirove špage. Najljepši ukras na Kristini, valja primijetiti, ovaj put je njezin široki osmijeh koji je podarila znatiželjnim prolaznicima i našem fotografu.

Spica / Zagreb 12.07.2019. / foto: Davor Matota / Kristina Krepela
Davor Matota
Kristina Krepela

Linker
14. travanj 2024 22:13