GC Images
Poput plišanog medvjedića

Najtopliji kaputi sezone: Viktorijina anđelica zna kako u borbu protiv zime

Jedna od najljepših žena na svijetu, ujedno je jedna od najbolje odjevenih - švedska manekenka Elsa Hosk osvaja u glamurzonim izdanjima, a i u svakodnevnim prilikama stajling je na razini.

Iako njezini outfiti većinu vremena djeluju nonšalantno, Viktorijina anđelica ne krije da puno vremena provodi pred ormarom - i uživa u tome. Moda je za švedsku manekenku Elsu Hosk (29) igra, a za razliku od njezinih kolegica s krilima, koje su odrastale u Portugalu, Brazilu ili Južnoafričkoj Republici, odrastala je u hladnom glavnom gradu Švedske pa je njezin ormar prepun toplih kaputa. Osim kožnatog kaputa, bomberice i kratke bundice od umjetnog krzna, za ovu je sezonu nabavila i popularni teddy kaput s potpisom talijanskog brenda Max Mara.

NEW YORK, NY - DECEMBER 08:  (EXCLUSIVE COVERAGE) Elsa Hosk is seen in Chelsea on December 8, 2017 in New York City.  (Photo by Gotham/GC Images)
GC Images

Vuneni komad, osim u smeđoj boji, može se nabaviti i u crvenoj, a njegov oversized kroj idealan je za niske temperature - u kaput koji seže do gležnjeva može se u potpunosti zaogrnuti. Topao i udoban kaput Šveđanka je iskombinirala s trapericama brenda RE/DONE, bijelom majicom, traper košuljom i sock boot gležnjačama, a u istom se kaputu nedavno pojavila i britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley. Modeli iznimno popularnih kaputa koji su zavladali ulicama, mogu se nabaviti i u high street verziji - u nastavku pogledajte tri komada nalik onima koje obožavaju svjetske trendseterice.

Max Mara
Max Mara (1745 eur)

Mango
Mango (599,90 kn)

H&M
H&M (69,99 eur)

Linker
16. travanj 2024 19:36