Srebrna djevojka

Nakon retromanije, futurizam je opet in: Kim zabljesnula na ulicama Milana

Kim cijeli je dan provela u sjedištu D&G-a gdje su dogovarali detalje za iščekivani modni show, nakon čega se zaputila na večeru s prijateljima.

Već smo naviknuli da Kim Kardashian često nosi hrabre kombinacije, zbog kojih su je znali i ismijavati, no s četrdesetim godinama, nakon četvero djece Kim K. sigurno gazi svojim putem i ne osvrće se na komentare.

Ovih dana je otputovala u Milano, da kao zaštitno lice Dolce&Gabbane sudjeluje u njihovom modnom spektaklu. Fotografi su je snimili na ulicama tog talijanskog grada, a Kardashian se pobrinula da i ovaj put osvane u nezaboravnom izdanju.

image

Kim Kardashian u Milanu

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U srebrnoj kombinaciji od glave do pete, doslovno, Kim je prošetala u metalik srebrnim hlačama, s ukrasima na nogavicama. Uz to je imala jednako bliješteći korzet i neizostavne zašiljene cipele na visoku petu. U rukama, točnije na jednom prstu, nosila je mikro torbicu, također u srebrnoj boji.

Kako pišu strane agencije zaposlena Kim cijeli je dan provela u sjedištu D&G-a gdje su dogovarali detalje za iščekivani modni show, nakon čega se zaputila na večeru s prijateljima. Za o druženje odabrala je ovaj futuristički outfit.

image
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
25. travanj 2024 22:53