Poziv mijenja život

Nepoznata dizajnerica ostala u šoku kad su joj javili da Beyoncé želi njenu kreaciju

Bethany Cordwell je dizajnerica iz Brisbanea, angažirana je kao kostimografkinja za baletnu skupinu, a njen dizajnerski komad pronašao je na Instagramu tim stilista zaduženih za izgled jedne od najvećih pop zvijezda današnjice.

Mlada dizajnerica iz Australije doživjela je gotovo nevjerojatnu sreću kada je jedna od najvećih pop zvijezda na svijetu Beyoncé odabrala njezinu kreaciju za fotografije na svom novom albumu "Renaissance".

Bethany Cordwell, koja radi i kao kostimografkinja za Queensland Ballet, ručno je izradila crno-bijeli bodi, kojeg čine komadići izrađeni od plastičnih uredskih fascikala. Materijal za izradu kreacije kupila je dok je radila za dućan uredske opreme Officeworks.

Dizajnerica je punih mjesec dana mukotrpno šivala jedan po jedan komadić, odnosno traku po traku, koje je prije toga izrezala iz fascikla. Ukupno je sašila 12.000 komadića plastičnih trakica u jedinstven bodi po mjeri koji oblikuje siluetu i priljubljen je uz figuru.

"Nisam mogla vjerovati. Još uvijek mi se ne čini kao stvarnost. (Beyoncé) izgleda nevjerojatno u mom bodiju i s mojim naušnicama", kazala je Bethany Cordwell za Courier Mail.

Dizajnericu je kontaktirao tim slavne pjevačice ranije ove godine, nakon što su naletjeli na njen unikatni kostim i istovjetne naušnice na Instagramu.

"Bila sam u potpunom šoku... Brzo sam odgovorila i odmah smo počeli dogovarati daljnje detalje. Vrijeme isporuke bilo je vrlo kratko. Nisam mogla izraditi kostim po mjerama Beyoncé, zbog vremenskog ograničenja. Srećom prihvatili su moj već gotov bodi, koji je ekspresno poslan u LA", opisala je dizajnerica iz Brisbanea.

Nakon ovog velikog uspjeha, brojni australski mediji kontaktirali su Bethany, a ona im je u razgovorima još otkrila da je Beyoncéin menadžment kupio kreaciju.

Na pitanje koliko ta oprava vrijedi, skromna dizajnerica odgovara opisno. "Materijali nisu koštali mnogo, ali rad i vrijeme koje je utrošeno u izradu apsolutno je podigao cijenu", kazala je.

Beyoncéin solo album čekalo se punih šest godina, otkako je najavljen podigao je mnogo prašine, njene pjesme već su hitovi, proučava se svaki detalj koji ima veze s albumom, stoga će i kreacija koju je nosila na jednoj od slika sigurno kreatorici predstavljati vjetar u leđa u daljnjoj karijeri.

Linker
25. travanj 2024 01:30