Bojan Zibar i Damira Kalajžić
blista od sreće

Nina Badrić vješto spojila Zaru i Chanel za odlazak u kino

Nina Badrić (45) za izlazak u kino traperice je upotpunila neizostavnim komadom za ovo ljeto - kimonom s pticama i luksuznom torbicom s potpisom.

Pjevačica je jučer među prvim Hrvaticama pogledala film 'Oceanovih 8', na pretpremijeri u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema. Za izlazak u kino, Nina, koja posljednjih dana preferira lepršave dizajnerske haljine, zablistala je u elegantnoj casual kombinaciji kojom je vješto spojila high street komade s visokom modom.

Bojan Zibar i Damira Kalajžić

Ponovno moderne traperice koje se lagano šire u trapez pjevačica je odjenula uz bež štikle s neonskim špicom, a u fokusu se našao odličan svileni kimono/blejzer s uzorkom ptica, iz Zare.

Fini svileni kimono u Zari se prošle godine mogao kupiti uz culotte hlače, kako bi se mogao nositi u formi odijela ili zasebno, uz neke druge suknje i hlače.

Zara

Atraktivnu modnu priču Nina je zaokružila luksuznom Chanel torbicom od tamnozelene preštepane kože, kakvu nose mnoge strane celebrity djevojke poput Hilary Duff i Kim Kardashian, a nosila ju je i Blake Lively u seriji "Gossip Girl".

Bojan Zibar i Damira Kalajžić

45-godišnja pjevačica ne krije da je ponovno zaljubljena, zbog čega joj već mjesecima osmijeh ne silazi s lica. Kako je nedavno otkrio magzin Gloria, odabranik njezina srca je 51-godišnji poduzetnik Tino Bralo, s kojim je u vezi nešto više od godinu dana.

Linker
20. travanj 2024 01:16