HRT
ČIPKA I ŠLJOKICE

Nina Badrić zna kako se istaknuti: U moru haljina bila je potpuno drugačija

Čipka i šljokice dominirale su na svečanoj dodjeli nagrada Cesarica, ali u moru svečanih toaleta isticala se pjevačica Nina Badrić koja je umjesto haljine odabrala najbolju alternativu.

Uz voditeljicu Jelenu Lešić koja je odabrala šljokičastu mini haljinu, na dodjeli glazbene nagrade Cesarica istaknula se i pjevačica Nina Badrić koja je umjesto haljine nosila jednostavnu kombinaciju koja je dobar odabir za svaku priliku. Crne hlače kombinirala je s baršunastim gornjim dijelom u stilu bodyja, a kako sve ne bi bilo tako crno, top su krasile bijele točkice - hit detalj koji ćemo viđati i ove godine. Uz to, izrez je dodatno naglašen čipkastim obrubom, a posebno su se isticale sandale s kristalićima na remenu.

HRT
Nina Badrić s voditeljicama - Jelenom Lešić i Ivom Šulentić

Osim Nine, koja je dobitnica prošlogodišnje, prve Cesarice za pjesmu "Dani i godine", drugačijim outfitom se istaknula i pjevačica Franka Batelić koja se, s obzirom na to da je izvodila dvije pjesme, tijekom večeri i preodjenula. Najprije je blistala u kratkoj, crnoj haljini s detaljima od tila, da bi se nakon toga pojavila u hibridu kombinezona i haljine.

HRT
Pjevačice Franka Batelić i Nina Badrić

Pobjednik ovogodišnje Cesarice je Petar Grašo s pjesmom "Ako te pitaju", autorskog dvojca Tončija i Vjekoslave Huljić, koju je publika odabrala za hit godine, a na dodjeli su uručene i nagrade svim mjesečnim hitovima i finalistima čije su pjesme nominirane za Cesaricu: Ivanu Zaku, Željku Bebeku, Petru Graši, Franki, Zsa Zsi, Miji Dimšić, Zaprešić Boysima, Domenici, Kedžu, bendu Opća opasnost, Najboljim hrvatskim tamburašima i klapi Rišpet.

Linker
19. travanj 2024 02:57