ona zna kako

Njujorška kulerica: Zimske modne kombinacije Katie Holmes svi hvale, jasno je i zašto

Modna filozofija Katie Holmes uvelike se razlikuje od glasnih i glamuroznih eksperimenata s visokom modom koje viđamo na ulicama modnih prijestolnica svijeta. Opuštena, šik i beskrajno nosiva, garderoba poznate glumice ne prestaje privlačiti komplimente modnih znalaca.

Do prije nekoliko godina, titulu kraljice njujorške street style mode držala je Jessica Alba, no u posljednjih nekoliko sezona krunu je potiho i sasvim neprimjetno preuzela glumica Katie Holmes.

Katie, koja nakon prekida s Jamiejem Foxxom nije prestala oduševljavati žene diljem svijeta svojim odjevnim kombinacijama, samo je jednim izlaskom u javnost u modu vratila davno zaboravljene twin set kompletiće, a šuška se kako su upravo zbog nje traperice širokih, zvonolikih nogavica, još traženije.

image
Fotografije na kojima Katie doziva taksi u dvodijelnom kompletu s potpisom Khaite NY, vratile su twin set u modu
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U zimskim je mjesecima čak i bez šminke i frizure, sa zaštitnom maskom na licu, ponovno privukla pažnju svojim stilom, koji je pohvalila čak i modna biblija Vogue, koja ju je proglasila zvijezdom street stylea.

Zbog čega je zimska garderoba Katie Holmes tako poželjna i hvaljena?

Tajna leži u pristupačnosti! Nema sumnje da bivša supruga Toma Cruisea pri svakom izlasku u javnost nosi sve same dizajnerske komade, no to čini s takvom lakoćom da baš sve na njoj izgleda tako pristupačno, kao da svaki look bez problema možemo ponoviti u Zari, Stradivariusu ili Mangu.

image
Omiljene joj hlače, Katie tu i tamo mijenja maksi lepršavim suknjama
BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bez šokantnih detalja i otkačenih modnih eksperimenata, stil Katie Holmes vraća fokus na funkcionalnost te poziva da se ponovno posvetimo potrazi za ključnim komadima kao što su dobar kaput, par traperica koji odlično stoji te kvalitetne čizme, a zanemarimo trendove koji ionako dišu samo jednu sezonu.

image
Pekarska kapica i široke traperice - dječački look osvaja na prvu
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Koji su to hit komadi za zimski look a la Katie?

Dok za crveni tepih bira profinjene mini haljine slavnih dizajnera ili pak damske slip haljine koje naglašavaju vitku figuru, Katie na ulicama New Yorka nema potrebu isticati figuru. U njezinih pet must have komada ubrajaju se:

1. Lijep kaput

2. Kvalitetne čizme ili bijele tenisice

3. Široka suknja, baggy traperice ili tople hlače

4. Fina dolčevita od kašmira

5. Zgodan kardigan

image
Ovim outfitom Katie je vješto spojila bež, sivu i bijelu boju
JASON MERRITT/RADARPICS/SHUTTERSTOCK

Nakon zasipanja društvenih mreža fotografijama s ulica Copenhagena, Milana i Pariza, na kojima zvijezde ulične mode spajaju nespojivo te stavljaju naglasak na modnu igru i luksuz, možda je stiglo vrijeme da posegnemo za jednostavnijim rješenjima, onako kako to radi glumica koja se devedesetih proslavila ulogom Joey u seriji "Dawson's Creek".

image
Funkcionalno, udobno i elegantno - nova je modna misija poznate glumice
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Linker
10. travanj 2024 13:18