super joj stoji

Novi Shakirin posao: Blista u prozirnoj haljini s mnoštvom sjajnih perlica

Glazbenica je predstavila dva looka u kampanji - jedan večernji, savršen za doček Nove godine i jedan elegantno-poslovni.

Glazbena zvijezda Shakira lice je nove blagdanske kampanje za Burberry, a pojavljuje se i u kratkom videu pod nazivom "The Night Before". Za ovu jedinstvenu priliku Shakira je zablistala u nekoliko modnih kombinacija, a najupečatljiviji je svakako ovaj s prozirnom haljinom s mnoštvom sjajnih perlica i printom slova.

"Iskreno, jako sam oduševljena zbog toga. Prvi put sam radila ovakvu modnu kampanju, a Burberry je tako ikoničan brend. Za mene je Burberry personificirana elegancija i bezvremenski. Moda se stalno mijenja i stalno razvija, a Burberry uspijeva evoluirati s vremenom te uvijek zadržava svoj osebujni, otmjeni stil", rekla je Shakira za Vogue.

Shakira u kampanji odiše prepoznatljivom estetikom ovog londonskog brenda - s jedne strane seksi kroz prozirne tanke tkanine, te s klasičnim Burberry balonerom i kariranim uzorkom na drugoj.

"Toliko mi se svidjela bluza koju nosim da sam tražila da je zadržim. A večernja haljina, malo je reći, bila je pravo umjetničko djelo", kazala je pjevačica.

Njezin Burberry prvijenac savršen je način da Shakira zaključi ovu prilično turbulentnu godinu i uđe u novu 2023.

"Uskoro izdajem novi album, koji jedva čekam podijeliti s fanovima. Već neko vrijeme radim na tome i mislila sam da će inspiracija presušiti, ali još uvijek sam sretna što sam se vratila u studio. Osjećam se tako spremno za 2023. i sve što mi sprema", poručila je glazbenica.

Linker
18. travanj 2024 11:24