Profimedia
To može samo ona

Od glave do pete u ružičastom: Tri looka Celine Dion koja ćemo rado 'ukrasti' čim izađemo iz karantene

Modne eksperimente sada možemo raditi samo kod kuće, ali situacija u kojoj se nalazimo neće vječno trajati i to je ono što moramo imati na umu. Do tada nam dobro dođe svaka inspiracija, a dama koja nas već mjesecima oduševljava svojim stajlinzima je kanadska pop diva od koje možemo mnogo naučiti.

Iako posljednjih tjedana vrijeme vani luduje pa nam se čini da se zima i proljeće izmjenjuju, toplo vrijeme, sve je izvjesnije da nam stiže toplije vrijeme. Bez obzira na to što svi moramo biti u svojim domovima, sunce nas mami na balkone i terase te u nama budi nadu u bolje sutra i skori povratak normalnom životu.

Osim kavica na otvorenom, slobodnog hodanja gradom i bezbrižnog skakutanja po otvorenom, jedna od stvari koja nam nedostaje u danima izolacije jest mogućnost da uskočimo u sve one divne proljetne outfite i iznosimo žarke boje.

Pop diva uvijek nam može biti inspiracija

Da, tko nam brani nositi ih u svoja četiri zida, ali dobro znate da to nije to. Poseban je gušt u lijepoj haljini prošetati gradom, koliko god je to u ovom trenutku manje bitno. Ipak, čovjek se mora nečemu veseliti pa smo za mali odmak od silnih negativnih vijesti potražili inspiraciju u stajlingu pop dive Celine Dion.

Celine nas već neko vrijeme oduševljava svojih hrabrim i dramatičnim outfitima i uvijek spremno pozira paparazzima. Jedna od hit boja ove godine je ružičasta koju je pjevačica iznosila tik pred karantenu.

Profimedia

U šetnji New Yorkom početkom ožujka sve je zapanjila neobičnom kombinacijom plisirane suknje i širokih hlača koje je kombinirala s košuljom iste nijanse i sakoom koji je ležerno prebacila preko ramena. Čak je i torbica bila u "pink" tonu, a cijeli outfit potpisuje Peter Do.

Profimedia

Celine rado nosi i sportski look koji začini neobičnim detaljima, krojevima i bojama. Nakon nastupa u Barclays Centru u New Yorku, pjevačica je uskočila u neonski-ružičaste Prada hlače, oversize prsluk s istim potpisom, crnu majicu, Balenciaga čarape i Gucci tenisice.

Na nekome drugome ovaj spoj bi izgledao smiješno, no na njoj djeluje vrlo zabavno.

Profimedia

I na kraju, naravno, haljina u tipičnom Celine Dion stilu. Kreaciju modne kuće Miu Miu s volanima boje fuksije i velikom crnom mašnom pjevačica je odjenula na "strappy" sandale i crnu torbicu te nas je neodoljivo podsjetila na Carry Bradshaw u "Seksu i gradu". Ovo je još jedan dokaz da što god stavi na sebe, nosi s puno samopouzdanja. A to je i ključ dobrog stajlinga!

Čitajte i:

Linker
15. travanj 2024 23:44