Getty Images for WSJ. Magazine I
od glave do pete

Odijelo Irine Shayk samo na prvi pogled je bezlično i dosadno

Odijelom muškog kroja i bezlične boje, ali slavna manekenka u njemu je zablistala i otvorila sezonu party stajlinga. Ovu kombinaciju rado bismo posudili od nje!

Model Irina Shayk (34) odjenula se u neutralnu bež boju od glave do pete, a u istom tonu birala je i modne dodatke. Odijelo koje je nosila nije nimalo obično, već je idealan izbor za blagdanske tulume koji su pred nama, a to razdoblje ne prolazi bez sjajnih šljokica.

Sa šljokicama nije pretjerala već su se suptilno nazirale kroz cijeli outfit. Manekenka je nosila look predstavljen u novoj kolekciji brenda Burberry na prošlom Tjednu mode u Londonu. Bež trodijelno odijelo protkano je srebrnim, sjajnim nitima koje su mu dale sasvim drugačiji izgled i modni zaokret koji garantira sve poglede. Efektni dio stajlinga su i cipele otvorene pete koje se slažu s odijelom i čije se trake vežu oko gležnja.

NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 06: Irina Shayk attends the WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards sponsored by Harry Winston and Rémy Martinat MOMA on November 06, 2019 in New York City. (Photo by Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards )
Getty Images for WSJ. Magazine I

Burberry
Spring Summer 2020 Runway‎ fashion show
London Fashion Week,  England, UK in September 2019., Image: 471468981, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia
Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Kako je stajling bio dovoljno upečatljiv, poznata Ruskinja i bivša partnerica glumca Bradleyja Coopera dugu smeđu kosu je pustila da pada, a make-up je bio prirodan i minimalan.

U novoj kolekciji Burberryja kreativni direktor Riccardo Tisci napravio je odličan posao i pokupio pohvale kritičara i javnosti. Upravo su monokromatski lookovi i odijela poput ovoga koje je nosila Irina prevladavali kolekcijom.

"To je velik posao. Kada sam tek došao, želio sam sve mijenjati polako. Sada se osjećam bolje na svojoj poziciji, razumijem drugačiji London. Baloneri i prepoznatljiv uzorak zauvijek će biti ikone ove kuće, ali društvo se promijenilo i ljudi žele drugačije stvari - izjavio je nakon revije dizajner". Luksuzne komade s njegovim potpisom manekenka često nosi, a njezina dvogodišnje kćer Lea već je nekoliko puta viđena u Burberry komadima, pa će s godinama zasigurno postati prava poznavateljica mode.

Linker
15. travanj 2024 21:30