Zlato ili srebro?

Okićena ljubavlju: Kako odabrati pravi komad nakita kojim ćete pokazati što osjećate

Za sve one koji ususret Valentinova žele pripremiti veliko iznenađenje svojoj voljenoj osobi, donosimo mali vodič za kupnju koji će oduševiti baš svakoga.

Ultimativan dar za Dan zaljubljenih koji će raznježiti i one koji baš i ne pokazuju svoju romantičnu stranu svakako je komad nakita. Kvalitetne srebrne ili zlatne naušnice, ogrlica ili prsten poznaju tajni put do srca, a vaša bolja polovica će ih moći nositi baš svakoga dana. U svijetu nakita postoje dva tima: zlatni i srebrni pa se dobro informirajte kojega preferira vaša partnerica i baš nikako nemojte ignorirati njezine preference. Također, obratite pozornost na komad nakita koji najčešće nosi i povedite se za onim što joj se čini najdraže, a uvijek možete izabrati proizvod koji će naglasiti posebno lijep dio tijela vaše voljene osobe. U nastavku donosimo nekoliko inspirativnih ideja.

  • Biserna narukvica

Narukvice obožava gotovo svaka žena. Ako vaša partnerica često nosi narukvice, s ovim odabirom sigurno nećete pogriješiti, a nama je za oko zapela ova srebrna s pozlatom. Jednostavan dizajn "podižu" mali biseri, a efektno će izgledati na svakoj ruci. Model s fotografije možete pronaći u ponudi brenda Karat za 440 kuna.

image

Jednostavan dizajn "podižu" mali biseri, a efektno će izgledati na svakoj ruci.

KARAT PRESS
  • Neobične pozlaćene naušnice

Još jedan "valentinovski ziher" svakako su naušnice. Nama se posebno sviđaju moderni ringovi s višebojnim cirkonima iz ponude Argentuma. Ako vaša partnerica nije obožavateljica jarkih boja, ova zlatarnica u ponudi ima isti model s prozirnim cirkonima. U svakom slučaju, ove će joj naušnice zasigurno biti omiljene iz privatne kolekcije, a mogu se nositi svakoga dana, i to za 230 kuna.

image

Pozlaćene naušnice

ARGENTUM
  • Prsten za hrabrije

Ako ste, ipak, odlučili dovesti vaš odnos na novu razinu i okruniti ga zarukama baš na Dan zaljubljenih, vrijeme je da se bacite u potragu za idealnim prstenom. Donosimo decentan primjer iz zlatarne Dodić za 6.715 kuna, koji će predivno stajati na svakoj ruci. Za romantične zaruke još vam samo trebaju prave riječi da kaže - da.

image

Uz ovaj neodoljivi model, sudbonosno da je zagarantirano!.

DODIĆ
  • Zlatna ogrlica

Ogrlice su jedan od najženstvenijih komada nakita, a iskoristite ovo Valentinovo kako biste svojoj partnerici podarili nešto doista posebno. Zlatnu ogrlicu s fotografije obožavat će svatko, a nama se posebno dopala ova s plavim cirkonom koja će istaknuti vrat vaše voljene osobe i začiniti njezine modne kombinacije. Možete je pronaći u zlatarnama Dodić za 796 kuna.

image

Ova ogrlica će istaknuti vrat vaše voljene osobe i začiniti njezine modne kombinacije.

DODIĆ
  • Srebrna jednostavnost

Ljubiteljice minimalističkog stila oduševit će jednostavna srebrna narukvica koju krasi slatka pčela. Naime, ovo je pun pogodak za sve žene koje se ne vole pretjerano kititi, a funkcionirat će kao odličan modni dodatak. Ovu decentnu narukvicu možete pronaći u ponudi brenda Iva Viljevac Jewelry za 230 kuna.

image

Ova će narukvica funkcionirati kao odličan modni dodatak.

IVA VILJEVAC
Linker
16. travanj 2024 11:48