Promo Max Mara
ovo samo ona može ovako

Olja Vori svašta spoji: Hlače koje se vuku po podu i kaput ispod kojeg stanu još tri

Jesenski zagrebački dani nalažu sve toplije odjevne komade, a Olja Vori otišla je korak dalje i pokazala kako se valja zabundati za top trendi izgled!

Nevjerojatno uspješnom majstoricom spajanja odjevnih komada koje bi malo tko uopće nosio odjednom, pokazala se još jednom Olja Vori, supruga proslavljenog rukometaša Igora Vorija. Tako se u jednom zagrebačkom butiku, u koji je došla pogledati novu liniju kaputa znakovitog naziva Teddy Bear (Plišani medvjedić), pojavila u trendi širokim hlačama boje konjaka, koje su doticale pod, a uz to je kombinirala modernu crno-bijelu majicu te ogroman kaput u prljavoružičastoj nijansi. Svoj kaput za jesen došla je odabrati u Max Maru.

Naoružala se i modnim dodacima s kojima je zapravo lako pogriješiti, odnosno pretjerati, no ona ih je vješto i sasvim uspješno uklopila u stajling - to su marama i torbica koja se nosi oko pojasa s uzorkom leoparda.

Ova 34-godišnja Splićanka vrlo je česta, ali i rado viđena posjetiteljica društvenih događanja u Zagrebu, velikim dijelom i zato što uvijek uspijeva zadiviti modnim iskoracima. Pozornosti joj ne nedostaje niti na ulicama grada, pa niti na gradskoj špici gdje je konkurencija nemilosrdna - nju uvijek svi zapaze!

Promo Max Mara

Linker
13. travanj 2024 01:19