@jannelcastillo / instagram
još su i udobne!

Osvojile su nas na prvu: Sandale britanske dizajnerice Kat Maconie ljetni su hit!

Njezine cipele prepoznatljive su po 'blok' potpeticama i upečatljivim bojama i detaljima, a provjernog recepta britanska dizajnerica držala se i kod nove kolekcije koja je oduševila i zvijezde poput pjevačica Pixie Lott, Zare Larsson i Kelly Rowland.

Ova nagrađivana dizajnerica uvijek iznova dokazuje da je 'majstor svog zanata' stvarajući uzbudljive, neobične i hrabre komade odvažnih boja i arhitektonskih oblika, a trenutno najaktualniji su modeli ružičaste i crvene boje s detaljima diska. Njezine cipele dostupne su u dvadeset zemalja, ali i vodećim internetskim trgovinama Asos i Nasty Gal.

Britanska dizajnerica Kat Maconie, od početka poznata po ekscentričnim komadima, svoj je brend pokrenula prije deset godina, a veliko priznanje industrije osvojila je nagradom Drapers Shoe Designer of the Year 2013. Njezine kolekcije spajaju visoku modu s funkcijom, imaju udobno podstavljene uloške i upečatljive blokove potpetica. Surađivala je s brendovima poput Dune i modnim dizajnerima kao što su Felder Felder ili Fyodor Golan.

Kat se prije svega oslanja na svoju okolinu kao najveću inspiraciju, a njezine inovativne cipele nerijetko krase detalji iz britanskih antičkih trgovina i dragulji. Ona donosi jedan napredan pristup obući, nudeći konceptualne siluete koje uklapaju u svakodnevni način života.

Linker
18. travanj 2024 16:12