Profimedia, Zuma Press - News
predmet žudnje svih trendseterica

Ovaj retro komplet nosi se na bezbroj načina! Mi smo složili tri proljetne kombinacije za svaki stil

Na listi must-have komada za trendi modno proljeće nalazi se sako, odjevni predmet koji jednako dobro služi u poslovnim i svakodnevnim kombinacijama. U širokoj ponudi modnih brendova neki se istaknu više od ostalih i postanu komadi za kojima žude sve trendseterice.

High street brendovi često iznenade komadima koji izgledaju puno luksuznije i skuplje nego što jesu. Španjolski brend Mango u svojoj ponudi ima odijelo u koje su se zaljubile sve modne blogerice i influencerice, a dostupno je i kod nas.

Riječ je o kompletu sakoa i suknje koji u kombinaciji neodoljivo zrače 80-im godinama prošlog stoljeća. Kratka suknja i sako dužeg kroja s dvostrukim kopčanjem dolaze u prljavo ružičastoj boji i pepita uzorku koji je opet postao pravi modni hit. Ovaj uzorak prigodan je za sve poslovne kombinacije, no i za ležerne odlaske na kavu što ovaj komplet čini modnim izborom koji se može nositi u različitim prilikama.

Modeli dugih sakoa pomalo muškog kroja popularni su izbor ove sezone koji će nam u proljetnim danima poslužiti kao zamjena za jaknu ili lagani kaput.

Modne blogerice ovaj komplet vole nositi uz visoke bijele čizme koje se odlično slažu s cijelom estetikom odijela, no njegova ljepota leži u prilagodljivosti i mogućnosti kombiniranja u različitim stilovima. Tako se s lakoćom može nositi i razdvojeno, u kombinaciji s drugim klasičnim komadima koji se već nalaze u ormaru. Iako je za sako potrebno izdvojiti visokih 799,90 kuna, našao se u shopping košaricama mnogih, no s obzirom na to da je riječ o komadu koji se može nositi više sezona, isplativa je investicija.

Uz odgovarajuću suknju istog uzorka, mi ga vidimo u još nekoliko modnih outfita koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za proljetne lookove.

PARIS, France- February 27 2019: Lena Perminova on the street during the Paris Fashion Week., Image: 416496150, License: Rights-managed, Restrictions: * Germany and Italy Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - News
Profimedia, Zuma Press - News

Kombinacija 1.

Zara, Mango, Reserved
Traperice Zara (199,90 kn), Sako Mango (799,90 kn) i sandale Reserved (199,90 kn)

Kombinacija 2.

Mango, H&M, Stradivarius
Sako Mango (799,90 kn), haljina H&M (29,99 €) i tenisice Stradivarius (349,90 kn)

Kombinacija 3.

Zara, Mango, Top Shop
Culotte hlače Zara (229,90 kn), sako Mango (799,90kn) i natikače Top Shop (£29)

Linker
24. travanj 2024 23:37