Profimedia, Mega Agency
U KOMBINACIJI S UDOBNIM TENISICAMA

Pippa Middleton ni u trudnoći se ne odvaja od omiljene haljine

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine u slatkom je iščekivanju prvog djeteta sa suprugom Jamesom Matthewsom, a svoj trudnički trbuščić većinom skriva ispod proljetnih miljenica – cvjetnih haljina koje je nosila i prije trudnoće.

Pippa Middleton (34) pokazala je da joj je najvažnije da joj bude udobno, ali i dalje drži do svojeg ženstvenog stila. Nekoliko dana prije nego što će biti jedna od uzvanica na vjenčanju godine – onom princa Harryja i Meghan Markle – Pippa je prošetala Londonom u idealnom proljetnom outfitu. Jednostavan look sastojao se od haljine sa sitnim cvjetnim uzorkom, sakoa od tvida, bijelih tenisica koje su svakog proljeća hit te crnih sunčanih naočala.

EXCLUSIVE: Pippa Middleton spotted walking beloved black Labrador pooch broke tail.
12 May 2018, Image: 371528397, License: Rights-managed, Restrictions: NO Australia, France, Germany, New Zealand, United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Istu tu haljinu prvi je put nosila još prošlog ljeta, nakon što se vratila s medenog mjeseca sa suprugom Jamesom Matthewsom. Radi se o kreaciji francuskog brenda Sandro za koju je izdvojila oko tri tisuće kuna, a koja, na žalost brojnih njezinih obožavateljica, više nije u ponudi.

EXCLUSIVE: Pippa Middleton spotted walking beloved black Labrador pooch broke tail.
12 May 2018, Image: 371527854, License: Rights-managed, Restrictions: NO Australia, France, Germany, New Zealand, United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine je u drugom tromjesečju trudnoće, a sretne vijesti objavljene su nekoliko dana prije rođenja princa Louisa - trećeg djeteta vojvotkinje od Cambridgea i princa Williama.

Linker
16. travanj 2024 02:16