/ Profimedia
JESENSKA KOMBINACIJA

Pogledajte njujorški look Alessandre Ambrosio o kojem svi pričaju

Kako se približava Victoria's Secret Show, koji će se ove godine održati u prosincu u Parizu, tako se sve više pažnje posvećuje Viktorijinim anđelicama i one to dobro znaju. Jedna od njih je i brazilska manekenka Alessandra Ambrosio koja je često mnogima modna inspiracija, a ovog puta nadmašila je samu sebe u kombinaciji koja kao da je stvorena za jesen.

Za šetnju njujorškim ulicama, manekenka je naglasila svoje dugačke noge ultra kratkom pletenom sivom haljinom s dolčevitom koje je kombinirala s must have čizmama iznad koljena s vezicama. Ali najbolji dio jesenske kombinacije je bio neodoljiv plavi kaput od baršuna ukrašen zanimljivim motivima u metalik boji. Radi se o komadu kuće Ralph Lauren za koji je Alessandra Ambrosio izdvojila 5190 američkih dolara.

Profimedia

Cijelu kombinaciju Viktorijina anđelica je uskladila sa smeđim sunčanim naočalama i jednostavnim visećim naušnicama, a njezin stil možete "ukrasti" po mnogo povoljnijim cijenama zahvaljujući komadima high street dućana.

Kaftan od baršuna Mango (549,90 kn); Haljina s visokim ovratnikom Bershka, (129,90 kn); Kožnate čizme s tankom potpeticom, Zara (999,90 kn)

Linker
17. travanj 2024 22:40