Splash/Profimedia/Instagram
NEMA IM KRAJA

Pokušali smo pobrojati, ali ne ide! Eva Longoria ima previše badića

Jednodijelni ili bikini, prugasti ili jednobojni, nježnih nijansi ili upečatljivih: Eva Longoria u svojem ormaru ima toliko kupaćih kostima da svaki dan može nositi drugi.

Američka glumica koja se proslavila ulogom u serijalu "Kućanice" trenutačno uživa u odmoru sa suprugom Joséom Bastónom u Španjolskoj, a na plaži se ponaša kao da je na modnoj pisti: već sad je pokazala više modela kupaćih kostima no što ih većina ima u ormaru.

Teksaška ljepotica voli mijenjati modele pa tako onaj prugasti u kojem je zablistala u Marbelli ima u tri verzije: donji dio zna kombinirati s topom s trokutićima ili s banana modelom, ali na raspolaganju joj je i jednodijelni. Radi se o kreacijama njoj omiljene dizajnerice kupaćih kostima – Melisse Odabash. Iz njezinih bikinija ne izlazi, a osobito je oduševila mini modelom nježno ružičaste boje.

Profimedia, Xposurephotos
Eva Longoria

AG_823476 - Wailea, HI  -  *EXCLUSIVE*  - **SHOT ON 04/20/17** Eva Longoria flaunts her tight body in a green bikini on her last day of vacation in Hawaii with husband José Bastón, at the Four Seasons Maui in Wailea. The couple will be celebrating their one year anniversary on May 21st. Eva and Jose tied the knot last year in a private ceremony in Valle de Bravo, Mexico. The couple held hands as they enjoyed a walk on the sandy beach still looking very much in love.

**SHOT ON 04/20/17**

Pictured: Eva Longoria
 21 APRIL 2017, Image: 329752315, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

MONTIEL / Splash News

Iako većinom bira dvodijelne, povremeno odabere i koji jednodijelni - model koji ove godine dominira plažama. Ona u svojem ormaru skriva klasičan prugasti, bijeli s dubokim dekolteom, ali i crveni koji je ponovno vrlo popularan zbog povratka Baywatcha.

Splash News

Ipak, čini se da se najbolje osjeća u bikiniju: fluorescentni uzorci, prugice, volani, ali i jednostavni jednobojni našli su svoje mjesto u njezinoj torbi za plažu.

**STRICTLY NO WEB** 
Eva Longoria wears a skimpy bikini on the beach in Marbella, Spain.
**STRICTLY NO WEB**
<P>
Pictured: EVA LONGORIA
<B>Ref: SPL1070866  050715  </B><BR/>
Picture by: LOTE / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
LOTE / Splash News

Linker
24. travanj 2024 19:09