tko zna, zna

Pomiješaj bijelu i zlatnu: Nina Badrić u svježem i elegantnom ljetnom izdanju

Haljina satenskog sjaja odlično pristaje uz preplanulu put, a neobičan kroj s dugim rukavima i povišenim ovratnikom itekako izgleda odlično i na vrelom makarskom suncu. Haljina

Pjevačica je nedavno proglasila kraj godišnjeg odmora i krenula na turneju ljetnih koncerata, a posljednji dan u srpnju Nina Badrić dočekala je u Makarskoj. Glazbenica je na svojim mrežama najavila večerašnji koncert u tom dalmatinskom gradu serijom romantičnih fotografija snimljenih na Makarskoj rivijeri. Naslonjena na kamenu kuću starog grada pokazala je kako je ni visoke ljetne temperature ne sprečavaju da izgleda elegantno i chic.

U bijeloj haljini koja otkriva noge, ali je ukrašena zanimljivim detaljima Nina je opet pokazala kako u dobrom stilu manje uvijek znači - više.

Haljina satenskog sjaja odlično pristaje uz preplanulu put, a neobičan kroj s dugim rukavima i povišenim ovratnikom itekako izgleda odlično i na vrelom makarskom suncu. Haljina ima i povez u struku koji slobodno pada dajući kreaciji ‘ono nešto.

Uz ovako efektnu haljinu nije potrebno nositi mnogo drugih detalja, tako je Badrić znalački kombinirala jednostavne sandale na vezanje, a njihove zlatne vezice odlično pristaju uz smeđu kožnu crossbody torbicu sa zlatnim ukrasom.

"Makarska ljetno kino koncert u 21 sat čekam vas večeras s cvijetom u kosi", poručila je pjevačica svojim pratiteljima na Instagramu.

Linker
15. travanj 2024 04:46