Modna elita

Poput prave kraljice: Jennifer Lopez u svili i zlatu stigla na modni događaj godine i prošetala svoju krunu

Pjevačica je na događanje stigla u Italiju iz SAD-a te je svojom pojavom, ogrnuta u plašt do poda, zadivila sve prisutne.

Poput prave kraljice kakva i jest Jennifer Lopez stigla je na reviju Dolce & Gabbane s plaštom i krunom. Čim je zakoračila prema gliseru koji ju je dovezao do prostora u kojem je prikazana revija visoke mode J.Lo je zadivila sve prisutne. Odjevena u D&G komplet raskošnih cvjetnih uzoraka upotpunjen zlatnom krunom od cvijeća, okružena cijelom svitom zaštitara i pomoćnog osoblja, još se više isticala.

image
Jennifer Lopez u Dolce & Gabbana kreaciji
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Kraljevsko držanje, istaknuto je i svilenim plaštom u smaragdno zelenoj boji s finim vezom cvjetnih motiva. Ispod dugog plašta isticao se ništa manje raskošan komplet od hlača visokog struka i topa optočenog kamenjem u smaragdnoj boji.

Cijelu je kombinaciju iznijela na vrtoglavo visokim sandalama od zlatnog materijala, optočenog ukrasnim kamenjem. U rukama je držala malenu ‘Devotion‘ torbu koju također potpisuje talijanski modni dvojac Dolce & Gabbana.

image
Jennifer Lopez na reviju je stigla gliserom
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Modni klasik koji su voljele i naše bake: Jennifer Lopez u izlasku s benom nosi najelegantnije ljetne hlače koje pristaju svima

Morska priča

Svoj boravak u Veneciji i pojavljivanje na ovom ekskluzivnom eventu Jennifer je pomno dokumentirala, nakon čega je objavila pregršt snimki na svojim društvenim mrežama. Uz mnoštvo poziranja u plaštu, za posebnu uspomenu ga je ipak skinula.

Jenny se od Venecije oprostila fotografijom na kojoj pozira uz slavni dizajnerski dvojac Stefana Gabbanu i Domenica Dolcea, a sve troje su okruženi mnoštvom talijanskih ‘mornara‘ u prepoznatljivim majicama na plavo-bijele pruge.

Ovaj luksuzni predah koji je Jennifer Lopez uzela da bi došla u Europu, ponovno je oduševio modni svijet. Posljednji period mediji je prate u stopu zbog obnovljene veze s nekadašnjim zaručnikom Benom Affleckom. Jennifer Lopez ovog se puta ne zamara napisima u medijima koji su jedva dočekali obnovu ove romanse koja ima i soje ime - Bennifer. Latino diva i holivudska zvijezda traže zajednički dom u Los Angelesu.

Linker
18. travanj 2024 20:18