Morska sirena

Povratak glamura i glazbe: Diva kao Nina ne može biti svatko, ženstvene haljine i izdanja u hlačama oduševila su sve

Glazbenica se na pozornicu nakon dugačke pauze vratila sa stilom, o jednom njezinom izdanju se ne prestaje pričati.

Naša pjevačica Nina Badrić napokon je dočekala povratak na pozornicu, kao i mnogi njezini kolege, proteklih je dana zapjevala u četiri grada u dvije države, a svojim je glamuroznim izdanjima ostavila itekakav dojam.

Posljednji u nizu, rođendanski koncert, koji je održala na Peristilu u Splitu bio je kao šlag na torti te mini-turneje. Nina je taj bajkoviti ambijent i svoj 49. rođendan odlučila proslaviti u predivnoj bijeloj kreaciji Envy Rooma. Haljina je napravljena po mjeri pjevačice, iznimno ženstvenog sirena kroja koji je dodatno volumeniziran, sa zavodljivim izrezima na leđima pristajala joj je kao salivena. Dugo se već nije toliko pričalo o nekoj haljini.

Čitajte i: Slavila i iz kuće ‘izvukla‘ cijelu splitsku estradu - Nina Badrić zablistala u haljini sirena kroja

Samo dva dana prije, imala je nastup na Ljetnoj pozornici u Opatiji, gdje je Nina također zablistala u večernjoj haljini. Sirena kroj, otvorena ramena, zanimljivi detalji na liniji dekoltea provjerena su formula koju Nina odlično nosi. Za Opatiju je odabrala tamnu haljinu s crvenim točkastim uzorkom koju potpisuje Lei Lou by Alex Dojčinović.

Glamurozna i u hlačama

Tjedan dana prije toga Nina je sa svojim bendom nastupila u Srbiji pozornice u Beogradu i Novom Sadu bile su prve na koje je stala nakon godinu i pol dana pauze. Emotivni nastupi, reakcije publike i pjevačice zazivaju neka staro-normalna vremena. Oduševljena glazbenica podijelila je više snimki i fotografija s tih nastupa.

Badrić je na tamo pokazala kako i kombinacije s hlačama mogu biti itekako glamurozne i ženstvene. Srebrno odijelo i bijeli kombinezon njezin su odabir. Također pun pogodak kao i oni za nastupe na Jadranskoj obali.

Linker
19. travanj 2024 21:13