LOMELI / Bauer Griffin / Profimedia
Nema odustajanja

Poznata glumica oslobodila se 'dugogodišnjih okova': Uz poseban režim uspjela je smršavjeti 18 kilograma

Rebel Wilson, poznata po ulogama simpatičnih debeljuca, odlučila je da joj je dosta da joj drugi određuju kako će živjeti i izgledati te je počela slijediti svoj put. Rezultati su sjajni, a otkrila je i kako je do njih došla.

Australska glumica Rebel Wilson dugo vremena imala je problem s viškom kilograma, ali tek nedavno je otkrila zašto ih se do sada nije uspjela riješiti.

Naime, filmski producenti u Hollywoodu plaćali su joj da ostane krupnija, odnosno nije smjela smršavjeti zbog karijere te se redovito prejedala kako bi uspješno utjelovila mnoge simpatične debeljuce na filmu.

, Los Angeles, CA - 07/01/15 - Rebel Wilson Around Town in LA
-PICTURED: Rebel Wilson
-,Image: 251569206, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Daniel Robertson / INSTAR Images / Profimedia
Daniel Robertson / INSTAR Images / Profimedia
Glumica nije više mogla podnjeti da joj drugi govore kako bi trebala živjeti i izgledati pa je odlučila posvetiti se sebi i svom zdravlju.

"Imala sam posao na kojem su mi plaćali puno novaca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U ožujku sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrirati na vlastitu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim izgubiti kilograme i doći do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala", ispričala je glumica.

No, 'mučenje' je za nju predugo trajalo pa se od početka ove godine odlučila posvetiti svom zdravlju kako kasnije ne bi zažalila te je već izgubila impresivnih 18 kilograma. Dok je ostalima 2020. mnogima od nas gorko počela, Wilson ju je nazvala "godinom zdravlja", a njezin trener Jono Castano podijelio je glumičin režim vježbanja koji nije baš lagan.

Vježba čak šest dana u tjednu

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 532185103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Oštar režim se isplatio - Rebel izgleda odlično!

Wilson vježba čak šest dana u tjednu, a vježbe uključuju one visokog intenziteta, poznate kao HIIT te vježbe snage s utezima:

1. dan - HIIT/vježbe za mobilnost

2. dan - vježbe snage/otpora

3. dan - HIIT

4. dan - HIIT

5. dan - HIIT/vježbe snage

6. dan - dan odmora

7. dan - HIIT

Kako je visoka tek 159 centimetara, Wilson radi na tome da dođe do 75 kilograma te ne namjerava odustati nakon što je došla do zaista zavidnih rezultata. Svaka čast, samo naprijed!

Čitajte i:

Jelena Dokić: Od depresije ju je spasio dečko, a svojoj snažnoj volji može zahvaliti što je skinula 60 kg

Pjevačica na rubu suza! Otkriveno tko je zaslužan za novi izgled slavne Adele: 'Neugodno joj je, srami se'

Izgubila je gotovo 50 kilograma i oduševila izgledom! Čemu još pjevačica duguje ljepotu?

Mrzi vježbati pa je bila na posebnom režimu: Adele je u samo šest mjeseci izgubila 20 kilograma

Dobili bitku s kilogramima: Pet najvećih transformacija slavnih osoba koje su sve ostavile bez daha

Linker
18. travanj 2024 14:41