Instagram / Lejla FIlipović
hit izdanja

Poznate dame su nevjerojatno zavodljive u badićima: S plaže se javljaju kao s modnih revija

Unatoč ljetu koje nam je donijelo mnogo brige zbog borbe s koronavirusom diljem svijeta, naše poznate dame uživaju diljem Jadrana upijajući 'Vitamin Sea' i puneći baterije. Njihovi outfiti za plažu izazivaju pažnju, a po izboru kupaćih kostima dokazale su se kao nepogrešive trendseterice.

Bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin i radijska voditeljica Ivana Mišerić dobro znaju da su jednodijelni kupaći kostimi velik su hit ljeta. Dok je Antonija zablistala u jednostavnom, ali vrlo atraktivnom bijelom badiću, Ivana je izabrala crni badić s dubokim V-izrezom, a svoj stajling podignula je s neodoljivom slamnatim šeširom i zlatnom ogrlicom.

instagram
Antonija je mamila poglede u jednostavnom jednodijelnom badiću...

Bojana Gregorić Vejzović već godinama obiteljski uživa na Pelješcu. Poznata glumica oduševila je svojim jednodijelnim kupaćim kostimom s neobičnim izrezima na leđima, znajući jedan modni trik. Uz kratke jeans hlačice jednodijelni kupaći postaje super kombinaciju za odlazak na piće i ručak. "Za moju vitku liniju zaslužni su geni, iako nakon 40. godine gravitacija radi svoje pa treba više vježbati. Tu sam kampanjac, u teretanu odlazim samo kad zagusti, prije ljeta’, otkrila je Bojana u razgovoru za Gloriju.

Severina je pak odabrala bijeli dvodijelni kupaći kostim asimetričnog kroja koji je ukrašen s 3D čipkom... Pjevačica je ponosno pokazivala svoju besprijekornu finiju u svom rodnom gradu, uživajući na glamuroznoj plaži hotela Le Meridien Lav.

Trend koji je nemoguće zaobići zadnjih sezona su i badići visokog struka, modeli koji laskaju svakoj figuri i ujedno izgledaju jako ženstveno, a upravo je takav badić izabrala bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović koja je isfurala modni outfit za plažu koji se morao zapaziti.

"Ljeto… Najdraže godišnje doba… Uživam u njemu, a ovoga ljeta užitak je veći uz predivni kaftan", poručila je zadovoljno Lejla iz svog malog raja u Istri i primila brojne komplimente.

Zavodljivost je ovim damama u njihovim kupaćim kostimima na plaži zagarantirana, a ovo su neki trikovi koje je dobro znati: tamne boje figuru čine tanjom, dok će šareni uzorci i volani skrenuti pažnju sa eventualnih sitnih nedostataka.

Čitajte i:

VIDEO | Spremne za ljeto? Donosimo vam dva savršena looka uz koje ćete biti kraljica plaže

Lejla Filipović uživa u svojoj oazi iz snova: Njezin jednodijelni kupaći kostim ove sezone žele nositi svi

Kupaći kostim hrvatske dizajnerice osvojio nas je na prvi pogled

Linker
19. travanj 2024 05:12