modna inspiracija

Praktične i svestrane! Ivanka Trump isfurala traperice iz kakvih se ni Hrvatice neće skidati ove sezone

Ako ih nikada niste furali, vrijeme je da se konačno odvažite. Jedan od najpopualrnijih modela traperica ove sezone nosi se na baš sve!

Trendovi dolaze i prolaze, ali jedan koji je stalno tu su vječne traperice. Niti jedan komad nije toliko svestran i praktičan kao taj koji su nekada davno nosili samo kauboji, farmeri i rudari, a danas su neizostavan dio basic stajlinga. Sve sezone hit je određen model ili njih nekoliko, a ove su se ponovno vratile traperice širokih nogavica s nešto višim strukom.

Čitajte i: Male tajne Fani Kerum: Obožava skupe dizajnerske komade, a modnim izričajem pomalo podsjeća na Melaniju Trump

Mnoge poznate dame ih naprosto obožavaju, među kojima je i Ivanka Trump, kći Donalda Trumpa, koja je radila u očevoj administraciji dok je bio američki predsjednik. Upravo takav model isfurala je za poslovni sastanak u New Yorku.

image
Široke nogavice izgledaju vrlo cool na neku fora majicu i cipele.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Široke hlače flare kroja obično se nose na obične majice, bodije, bluze ili košulje, ovisno o prilici pa mogu izgledati i vrlo casual, ali i poslovno.

Ivanka je bila u prilično jednostavnoj kombinaciji u kojoj su upravo traperice bile glavna zvijezda, dok je kontrast cijelom looku radila bijela shopper torba.

Inače, ovaj model traperica najbolje pristaje visokim ženama upravo zbog dugih nogu, ali mogu ih nositi i one niže, samo moraju pripaziti na odabir obuće. Ženama vitke građe pristaju svi modeli, dok one s izraženim trbuščićem neka potraže modele koji imaju neki detalj u struku poput mašne ili nabora.

Čitajte i: Heidi Klum pravo je stilsko osvježenje! Donosimo slične komade idealne za svježe proljetne lookove

image
Visoke žene uz ovakve traperice mogu nositi i niske cipele, dok bi one niže trebale furati cipele na petu kako bi im nogavice došle do izražaja.
MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Niže žene neka biraju flare modele traperica čiji rub odgovara njihovoj visini. Dakle, ne bi smjele biti ni predugačke niti prekratke, nego tek malo prelaziti preko stopala. Uz kombinaciju s platformama ili cipela s visokim potpeticama, ove će traperice izgledati fenomenalno. Evo nekih naših prijedloga iz popularnih trgovina:

image
Zara traperice, 229,90 kuna
ZARA
image
Liu Jo traperice, 1004,90 kuna
LIU JO
image
Wrangler traperice, Nordstrom.com, 53,90 kuna
WRANGLER
Linker
18. travanj 2024 17:27