Profimedia
TREND

Prošećite svoje mašnice gradom

Štikle, natikače, balerinke ili tenisice – na što god stavili mašnu, bit će rasprodano u trenutku. Već nekoliko sezona taj je dodatak hit među trendsetericama, osobito nakon što je talijanski dizajner Alessandro Dell’Acqua, poznat po klasičnim modelima i ženstvenim detaljima, lansirao svoje cipele s mašnom, a taj mali detalj osvojio je i Kate Bosworth. 

Američka glumica i model je ležerni styling – traperice i majicu, “začinila” sivim tenisicama s platformom ukrašenima upečaljivom mašnom. Kate je odabrala model britanskog brenda Kurt Geiger za koje je izdvojila 120 funti, a osim sivih, postoji i model u bijeloj boji.

- New York, NY - 08/08/2016 - Kate Bosworth leaving a hair salon down town.

-PICTURED: Kate Bosworth
-, Image: 296491961, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks
/ Profimedia, Startraks
- New York, NY - 08/08/2016 - Kate Bosworth leaving a hair salon down town. -PICTURED: Kate Bosworth -, Image: 296491961, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Startraks

Ipak, na sreću za nas i naše novčanike, high street brendovi imaju odličnu ponudu – od sandala, natikača, papuča pa sve do tenisica – naći će se model za svačiji ukus, a najveći obožavatelji mašnica mogu ih nositi cijelo vrijeme. Pogledajte fotogaleriju!

Linker
24. studeni 2022 08:42