Naprosto blista

Rascvjetana moda za novu ljubav: Kaley Cuoco za prvi javni izlazak s dečkom izabrala zanimljivo odijelo

Dvoje glumaca nedavno su objavili da su u vezi, a sada su zablistali na zajedničkom izlasku, za koji je Kaley odabrala specifično žensko odijelo.

Holivudska glumica koja je simpatije publike osvojila ulogama u popularnim TV serijama Kaley Cuoco, konačno se u izlasku pojavila s novim odabranikom Tomom Pelphreyem. Dvoje glumaca, nakon nekoliko nježnih objava na društvenim mrežama, sada su i formalno izašli van.

Bio je to dnevni izlazak, kao znak podrške Kaleyenom kolegi producentu Gregu Berlantiju koji je dobio svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih. Berlanti je jedan od izvršnih producenata serije "Stjuardesa", baš kao i Cuoco koja i glumi naslovnu ulogu.

image

Kaley Cuoco odabrala je elegantno cvjetno odijelo.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kaley je za ovu priliku, koja je posebna iz dva važna razloga, odabrala elegantno i razigrano cvjetno odijelo oversize kroja i ugodnog svilenkastog materijala.

Hlače širokih nogavica i sako od istog materijala koji doseže do polovice bedra istovremeno čine svečan, ali i ležeran outfit idealan za dnevnu prigodu.

Čitajte i: Kaley Cuoco otkrila koga ljubi: ‘Sunce se probija kroz oblake, zlatne zrake prodiru mi u oči i srce‘

Jednostavne sandale

Blejzer koji se vrlo lako može pretvoriti i u košulju, kaputić ili pak haljinu, zanimljiv je zbog vezanja u struku, kojim dobiva formu. Sitni cvjetni uzorak koji je glumica odabrala spaja plave i hladno žute tonove i odlično pristaje uz njezinu bujnu i raspuštenu plavu kosu.

image

Kaley Cuoco u prvom izlasku s Tomom Pelphreyem

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Iako su nogavice prekrile glumičinu obuću dok stoji, Kaley je za vrijeme sjedenja pokazala i nepogrešiv odabir cipela. Jednostavne bijele sandale - natikače otvorenih prstiju i pete odlično pristaju uz ovako razigran komad odjeće.

Cuoco i Pelphrey ceremoniju su pratili iz gledališta, a tijekom događaja nisu krili emotivnu povezanost. Nježno su se držali za ruke, smijali i šaputali, a Kaley je cijelo vrijeme svoju ruku držala na njegovoj nozi.

Linker
16. travanj 2024 16:26