uvijek sa stilom

S nje bismo skinuli baš sve! Hailey Bieber - frajerica na pisti i na ulici

I najveće svjetske trendseterice s atraktivne Hailey bi često skinule sve – i preselile u svoj ormar. Iako i najjednostavnije komade garderobe nosi kao na pisti, ni ondje, ali ni na ulici ne nedostaje joj frajerskog garda zbog kojega je volimo.

Premda je još prilično hladno za skidanje iz tople odjeće, američka manekenka Hailey Bieber (24) ipak želi pokazati rezultate svakodnevnog vježbanja. Stoga je odjenula kratku pamučnu majicu koja joj otkriva isklesane trbušne mišiće i traperice od trendovskog svijetlog denima, a preko toga nosi lagani proljetni kaput. Kako je umjesto štikli obula cipele ravnih potplata, odjevna kombinacija, premda otkriva golu kožu, nije izazovna, već frajerska.

image
VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Supruga Justina Biebera radi kao profesionalni model i posebno je ovisna o jednoj vrsti tjelovježbe. Riječ je o ‘vrućem pilatesu‘, tjelovježbi koja kod nas još uvijek nije zaživjela, ali je novi trend u svijetu fitnessa.

Neki novi look: Hailey Bieber se odvažila na nesvakidašnji outfit i - briljirala

image
Hailey Bieber i Justin Bieber
BAUERGRIFFIN/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Vježbanje u zagrijanim prostorijama obećava prednosti poput bržeg sagorijevanja kalorija, boljeg mišićnog tonusa i veće elastičnosti.

“Dugo sam bila obožavateljica vruće joge. Shvatila sam da u zagrijanim prostorima lakše vježbam jer su mi mišići opušteniji i lakše se istežu”, izjavila je ljepotica ustvrdivši kako toplina ima brojne blagodati za njezinu kožu.

Hailey Bieber pokreće kozmetički brend! Nakon niza odbijanja imena, sada je ‘ubola‘ ono pravo

KOPIRAJTE STIL

image
Traperice Liu•Jo1390 kn
LIU JO
image
Kaput Massimo Dutti 1599 kn
MASSIMO DUTTI
image
Majica Pull&Bear 49,90 kn
PULL&BEAR
image
Cipele Mass, 699 kn
MASS
Linker
19. travanj 2024 19:52