Instagram
ČINI SE DA ĆE BITI HIT

Samo za odvažne: Trendseterice obožavaju kupaći kostim zbog kojeg noge izgledaju duže, ali nije za svakoga

Nakon jednostavnih jednodjelnih kupaćih kostima pa preko onih sa zanimljivim izrezima kao detaljima, čini se da nam se za iduće ljeto sprema hit model koji će rijetko tko objeručke prihvatiti, ali slavne manekenke već ga nose.

Manekenka Bella Hadid podijelila je sa svojih 25 milijuna pratitelja na Instagramu fotografiju na kojoj uživa u posljednjim sunčanim danima ovog ljeta u kupaćem kostimu. Ipak, nije se radilo ni o kakvom običnom modelu, koji bi prošao nezamijećeno. Manekenka je blistala u sivom jednodjelnom komadu brenda Heart of Sun Swim sa zanimljivim pojasom i ekstremnim izrezom poput onih francuskih kakvi su bili popularni u osamdesetima prošlog stoljeća.

Heart of Sun Swim, 180 dolara

Radi se o modelu čiji je donji dio stvarno minijaturan: kao da je normalan kupaći kostim smanjen na pola pa pokriva samo mali dio trbuha, a u prvom planu je i dekolte. Čini se kako je Bella očarana tim modelom jer je i ranije ovog ljeta, na ljetovanju u Grčkoj, nosila minijaturan točkasti bikini, a nakon toga i zanimljivi jednodijelni s izrezima zbog kojih bi mnogi na prvi pogled već odustali od takvog modela. I jednom i drugom zajedničko je to što su imali jako visoki izrez.

I dok se radi o vrlo rizičnom looku, Hadid nije usamljena u oduševljenju tim modelom. Manekenka Emily Ratajkowski nosi gotovo isključivo takve kupaće kostime, a uključila ih je i u svoj brend bikinija Inamorata.

Linker
24. travanj 2024 05:00