Instagram
koja moda!

'Seks i grad' na ulicama Zagreba: Poznate Dalmatinke nisu nikome promakle

Sestre s otoka Paga koje stoje iza brenda odjeće Sopar Collection, i same su u ulozi modela pokazale zašto im biznis raste! 

U odličnom odijelu iz zimske Sopar kolekcije, od baršuna u boji burgundca, u kombinaciji s bijelom košuljom i ravnim bijelim cipelama, isticala se Helena Šopar, jedna od naših najpoznatijih manekenki, u šetnji gradom sa sestrom i prijateljicama. Helenina sestra Tamara Rebić, magistra novinarstva, izašla je u kombinezonu iz iste kolekcije, pokazujući da Dalmatinki u Zagrebu nije hladno niti u listopadu.

Instagram

Mnogo rada stoji iza odjevnih komada s ovim potpisom. Kako su uspješne sestre podijelile posao, za Gloria.hr je nedavno ispričala Helena: 'Posao smo podijelile pola-pola. Tamara se u Zagrebu bavi poslovima vezanim uz proizvodnju i prodaju, a ja sam na sebe preuzela marketing i društvene mreže, s obzirom na to da to mogu raditi iz Londona. U prosjeku se čujemo 20 puta dnevno! Čak su i haljine koje kreiramo pola Tamara, pola Helena. Ja skiciram ideju, a Tamara mi najčešće onda nešto dodaje i mijenja. Sve je puno lakše raditi u paru jer su dvije glave pametnije od jedne. I sreća je što smo sestre jer i kad se posvađamo, za 3 minute zaboravimo na to i idemo dalje'.

Sa sestrama poduzetnicama, kroz čije se kolekcije redovito provlače elementi tradicionalne paške odjeće, u zagrebačkom su izlasku u utorak bile još dvije velike zaljubljenice u modu: u njihovoj je haljini bila i Monika Mikac, a u društvu i Ines Heli.

Instagram

Sestre Šopar kasnije u danu došle su podržati kampanju za djecu brenda Borboleta i UNICEF-a pod nazivom #happytogive.

John Pavlish
Helena Šopar

John Pavlish
Tamara i Helena Šopar

Helena Šopar, uspješna 32-godišnja ljepotica s Paga još leti na krilima svog nedavnog vjenčanja. Bračne je zavjete razmijenila na Braču krajem lipnja, s investicijskim menadžerom Vjekoslavom Zadrom s kojim je prije toga bila u vezi četiri gdoine. Za tu je priliku mladenka nosila prekrasnu bijelu vjenčanicu, pogađate, od paške čipke!

Linker
11. travanj 2024 08:22