Profimedia, Shutterstock Editorial
Sportska elegancija

Šik traper haljina od 700 kuna u kojoj je Meghan Markle bodrila Serenu Williams već je rasprodana

Vojvotkinja od Sussexa (38) jučer je doputovala u New York kako bi bodrila prijateljicu, tenisačicu Serenu Williams u osvajanju finala US Opena. Kao i svakog puta, Meghan je iznenadila outfitom, a traper haljina i kardigan koje je nosila već su rasprodani.

Meghan je od Velike Britanije do SAD-a došla bez supruga Harryja (34) i sina Archieja i to komercijalnim letom. Na stadionu Arthur Ashe Stadium u Queensu Meghan je bodrila Serenu s njezinom sestrom Venus, majkom Oracene Price, suprugom Alexisom Ohanianom i modnom urednicom Annom Wintour, a nešto dalje u publici bile su i manekenke Gigi Hadid i Alessandra Ambrosio. Iako je Meghan strastveno navijala za Serenu, čak ni njezine molitve sa sklopljenim rukama nisu pomogle Sereni da osvoji 24. Grand slam naslov. Pobjedu je ipak odnijela Bianca Andrescu.

Meghan Duchess of Sussex
US Open Tennis Championships, Day 13, USTA National Tennis Center, Flushing Meadows, New York, USA - 07 Sep 2019, Image: 469636411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Bilo je to napeto poslijepodne za Meghan koja je, kao i uvijek, izgledala besprijekorno. Uz sjajnu, raspuštenu kosu i minimalan make-up kroz koji su se ponovno vidjele njezine pjegice, vojvotkinja je nosila traper haljinu brenda J.Crew i bijeli kardigan koji je ležerno prebacila preko ramena.

Cijena ove traper haljine kreće se od 700 do 1000 kuna, dok ćete za kardigan morati izdvojiti oko 600 kuna. Meghanini outfiti uvijek izazovu puno pozornosti pa je i ovaj u rekordnom roku bio rasprodan, kako na službenoj stranici brenda tako i na nekim popularnim online trgovinama.

Što se tiče modnih dodataka, Meghan je nosila decentan nakit i sunčane naočale iz kolekcije Victorije Beckham.

Meghan Markle, Duchess of Sussex, applauds as she watches Serena Williams play in the Women?s Final in the Arthur Ashe Stadium
US Open Tennis Championships, Day 13, USTA National Tennis Center, Flushing Meadows, New York, USA - 07 Sep 2019, Image: 469632315, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial
Profimedia, Shutterstock Editorial

Neki članovi Sereninog tima su prije utakmice bili poprilično zabrinuti zbog Meghaninog dolaska jer su strahovali kako bi njezina prisutnost mogla dekoncentrirati Serenu. "Nakon pobjede u polufinalu, Serena je pitala trenere što misle o Meghaninom dolasku. Oni su zabrinuti jer su tenisači jako praznovjerni, a Serena je izgubila na zadnjem Wimbledonu kad je Meghan bila u publici", rekli su izvori bliski tenisačici. Ipak, glavni trener Patrick Mouratoglou rekao je da Serenu ništa neće omesti u tom povijesnom meču, pa ni Meghan, jer će na stadionu ionako biti oko 23 tisuće ljudi. "Jedna osoba više ili manje neće ništa promijeniti", poručio je Mouratoglou.

Queens, NY  - Meghan, Duchess of Sussex takes in the Serena Williams vs Bianca Andreescu women's final tennis match at the US Open.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 469651159, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Meghan i Serena prijateljice su još od 2010. godine, kada su se upoznale na zabavi povodom Super Bowla, a tenisačica je nekoliko puta istaknula da su vrlo bliske i da se stalno oslanjaju jedna na drugu. Meghan nakon opuštanja u New Yorku čekaju novi projekti kojima se posvetila nakon porodiljnog dopusta. Naime, u četvrtak će predstaviti svoju modnu kolekciju u suradnji s humanitarnom organizacijom Smart Works, a šuška se da bi se mogla vratiti i glumi.

Linker
19. travanj 2024 11:49