Profimedia, AKM-GSI
Papren outfit

Šik trudnica koju svi kopiraju gradom prošetala u skupocjenoj pidžami

Trudničke modne kombinacije glumice kopiraju žene diljem svijeta, a bez obzira na visoki stadij trudnoće 36-godišnjakinja je odjevena po posljednjoj modi.

Što znači da ponekad izgleda kao da je upravo ustala iz kreveta! Naime, svileni kompleti nalik pidžamama, koji su vladali čitavo ljeto, nose i ove jeseni, a kako - to je na najbolji način pokazala glumica Jessica Alba. Ona je, naime, ljetni hit komad, iskombinirala s balonerom i tenisicama na platformu, pretvorivši ga tako u idealan odabir za toplije listopadske dane. Odabrala je pidžamu britanskog brenda "Hesper Fox" iz kolekcije za proljeće/ljeto 2017. "The Feathers Collection", a Britanci su se specijalizirali za kreiranje luksuznih spavaćica i pidžama.

New York, NY  - Pregnant Jessica Alba and husband Cash touch down in New York City. The two were asked if they're having a boy or girl. Cash responds “Have a good night!”

Pictured: Jessica Alba

BACKGRID USA 23 OCTOBER 2017, Image: 353725297, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Svijetloplavi komplet od čiste svile krasi print ptica, a detalji poput dvorednog kopčanja su ručno šivani. Zbog materijala, ali i ručnog rada, cijena ove pidžame iznosi preko 2600 kn. Udoban komad odabrala je za putovanje od Los Angelesa, u kojem živi sa suprugom Cashom Warrenom i kćerkicama Honor (9) i Haven (6), do New Yorka, a jesenski štih postigla je i vunenim šeširom. Uz šik vlasnicu kompanije "Honest" trendi komplete obožavaju i modna dizajnerica Victoria Beckham te manekenka Gigi Hadid. Trudna glumica pokazala je kako se uz dobre modne dodatke, jedan komad može nositi kroz sva godišnja doba.

Pregnant Jessica Alba and husband Cash Warren touch down at JFK airport in New York after arriving from Los Angeles.
<P>
Pictured: Jessica alba, cash warren
<B>Ref: SPL1599193  231017  </B><BR/>
Picture by: RTimages / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
RTimages / Splash News

hesperfox.com
Svileni komplet (košulja Asteria 165 funti i hlače Artemis 155 funti)

Linker
16. travanj 2024 14:19