Eksplozija boja

Sjajne kombinacije za sjajne djevojke: Lana i Mia pokazale su kako zabljesnuti u svečanoj prigodi

Dvije pjevačice na dodjelu 28. Porina došle suu haljinama sa šljokicama, a te blistave tkanine upotpunile su i neobičnom obućom. Rezultat je svakako sjajan.

U moru decentnih kreacija, crne elegancije ili zagasitih tonova koji su se mogli vidjeti na dodjeli 28. Porina, dvije su glazbenice doslovno zabljesnule. Lana Jurčević i Mia Negovetić odlučile su se za haljine prekrivene šljokicama, a te blistave tkanine upotpunile su i neobičnom obućom. Rezultat je svakako sjajan.

Domaći brendovi

Jedna od najmlađih glazbenica na profesionalnoj sceni, svakim svojim pojavljivanjem u javnosti sve više oduševljava. Ova 18-godišnjakinja izvrsno se poigrava stilovima i bojama, a iznimno je pohvalno da svoju modnu priču gradi u suradnji i podržavajući domaće kreativce.

image
Mia Negovetić odlično gradi svoju modnu priču.
NERA SIMIC/CROPIX

Ovog puta ultrakratku šljokičastu haljinu, koja u potpunosti pristaje njezinoj mladenačkoj frizuri, upotpunila je šarenim sandalama riječkog brenda Hero4Heroes. Za ovu kombinaciju ostavila je jednostavnu, raspuštenu, frizuru te je pokazala novu boju i dužinu, koja joj odlično pristaje.

Čitajte i: Crno-bijela elegancija Mije Negovetić: Pjevačica zablistala u kombinezonu koji ne može nositi svatko

Čitajte i: Večer dobre glazbe i prosječnih modnih kombinacija: Priču su spasile poznate dive i mlade pjevačke snage

Statement detalji

Lana Jurčević prekrila se šljokicama od glave do pete, ona je za Porin odabrala zelenu boju. Dugačka haljina prilično je jednostavnog kroja koji je na pjevačici istaknuo glavne adute. Tanke bretele i lažni wrap kroj savršeno su istaknuli Laninu njegovanu put, a dugačka haljina ipak je imala prorez na nogama, kako bi Lana mogla pokazati i glamurozne sandale s cirkonima. Iako potpuno otvorene, sandale se vežu oko listova te se savršeno ukpalaju u njenu blještavu kreaciju.

image
Lana Jurčević na Porinu.
NERA SIMIC/CROPIX

Lana je također raspustila kosu, začinivši je s tek malo decentnih valova. Ovakav stajling 'podnosi' i statement nakit, a Jurčević je odabrala da to budu naušnice - veliki srebrni ringovi te neobičan srebrni prsten.

Linker
07. travanj 2024 02:41