Tako jednostavan, a tako cool

Stajling Nevene Rendeli Vejzović ne bi bio potpun bez veselog komada poznatog brenda kojeg vole mnoge Hrvatice

Iako je tek nedavno došao u Hrvatsku, njemački brend Edited već su zavoljele mnoge domaće ljubiteljice mode, a ne može mu odoljeti ni poznata voditeljica.

Jedna od najudobnijih i najnošenijih proljetnih kombinacija za posao, ali i za grad, definitivno uključuje neku udobnu majicu, samo i hlače. To zna i voditeljica i poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović koju na zagrebačkoj špici obično možemo vidjeti u ležernim kombinacijama.

image
Sako i majica na prugice uvijek su dobar izbor za mnoge prilike.
CROPIX

Njezino zadnje izdanje u kojem su je uhvatili naši fotografi bilo je razigrano i mladenački, a na njoj se posebno istaknula majica popularnog njemačkog brenda Edited koji je od nedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Čitajte i: Manje je više! Tia Mamić naizgled jednostavnom modnom kombinacijom ukrala pažnju na zagrebačkoj špici

embed_photo_jl}903313{/embed_photo_jl}

Naime, riječ je o idealnoj majici za proljeće i ljeto - s bezvremenskim prugicama u veselom spoju bijele i narančaste. Obično prugaste majice dolaze u crnim i plavim varijantama, ali ova je toliko posebna, a opet vrlo jednostavna za kombiniranje.

Najbolje će izgledati na plave traperice ili traper suknju ili pak na bijele hlače te neki bež sako ili jaknu. Nevena također nije pogriješila u izboru ostalih komada - sivo-plavi sako odlično je kontrastirao majci, dok je ružičasta torba lijepo zaokružila ovu modnu priču.

Čitajte i: Za izdanjem Olje Vori okrenula bi se i Carrie: Cipele su fantazija, a veći trapez sigurno niste vidjeli!

image
Glomazne tenisice i bijele hlače odlično su se uklopili u cijeli stajling.
CROPIX

No, ne smijemo zaboraviti ni popularne glomazne tenisice koje voditeljica odlično nosi i uklapa u stil. Naime, ovakav model tenisica ponovno je postao hit posljednjih godina, a čini se da mu vrijeme još uvijek nije odzvonilo.

Linker
15. travanj 2024 05:45