ZAIGRANE KOMBINACIJE

Statement veste veselih boja i uzoraka neizostavan su komad ove jeseni, evo gdje ih kupiti

Protekli modni mjesec najavio nam je povratak neonskih i žarkih boja, a na online trgovinama high street brendova dominiraju džemperi ružičastih, zelenih i ljubičastih tonova.

Tko kaže da su hladni dani rezervirani isključivo za tamne i neutralne tonove? Ako ste se odlučili za klasičniji model jakne ili kaputa, statement veste žarkih boja odličan su način za oživljavanje vaših jesenskih modnih kombinacija.

Val trendova devedesetih i ranih 2000-ih u modu je vratio pleteninu živopisnih boja i uzoraka. Geometrijski uzorci, "checkerboard" print, stilizirano cvijeće i uzorak zebre neki su od najpopularnijih printeva ove sezone, koji će čak i najozbiljnijim stylinzima dati dozu zaigranosti.Protekli modni mjesec najavio nam je povratak neonskih i žarkih boja, a na online trgovinama high street brendova dominiraju džemperi ružičastih, zelenih i ljubičastih tonova. Oversized veste i dalje su popularne, ali nećete pogriješiti ni s mini, uskim džemperima ili pletenim prslucima s uzorkom.

image

Zara, 229,90 Kn/30,51 €

ZARA
image

Bershka, 229,90 Kn/30,51 €

BERSHKA

Kombinirajte ih s jednostavnim trapericama, kožnim hlačama ili dugim suknjama od trapera ili samta i vaš će styling biti savršeno zaokružen. Ovratnik košulje koji proviruje ispod pulovera u onim hladnijim danima također može biti zanimljiv akcent, pogotovo ako ste se odlučili za vestu kraćih rukava ili pleteni prsluk.

image

Reserved, 359,90 Kn/47,77 €

RESERVED
image

Topshop, 346.31 Kn/46 €

ASOS

Upečatljivi puloveri modne kuće Loewe nezaobilazni su trend među pariškim trendsetericama, a dolaze u pastelnim nijansama žute, ljubičaste i plave boje. Za vas smo iz ponude high street brendova odabrali nekoliko cjenovno pristupačnijih varijanti ovog hit komada.

image

Zara, 229,90 Kn/30,51 EUR

ZARA
image

ASOS, 237,19 Kn/31.50 €

ASOS
Linker
16. travanj 2024 08:14