Jeff Thibodeau / oliviapalermo.com
Olivia Palermo

Street style zvijezda sjajno nosi jaknu koja se može kupiti i kod nas!

Njezin ormar prepun je dizajnerskih komada i odjeće koju kreira u suradnji s modnim brendovima, no u njemu se mogu pronaći i high street ulovi - pogotovo oni iz Zare.

Stil američke trendseterice Olivije Palermo (31) inspiracija je brojnim ljubiteljicama mode - nepogrešiva je u stvaranju modnih kombinacija od skupih i nešto jeftinijih komada. Talijanska moda kuća Valentino njezin je prvi izbor kad su u pitanju posebne prigode, a kad se odijeva "za svaki dan" Amerikanka najčešće odlazi do - Zare. Ovog je puta izbor pao na patchwork bundu španjolskog modnog giganta izrađenu od umjetnih materijala čija cijena iznosi 499,90 kn.

Jeff Thibodeau / oliviapalermo.com

Bundicu je isfurala na pulover s krznenim detaljima, culottesice i štikle kao stvorene za sezonu tuluma - od tamnocrvenog baršuna i predimenzioniranih šljokica. Ali zato je jedan modni dodatak, koji je kreirala u suradnji s brendom Meli Melo, imao paprenu cijenu. Kožnata torbica valjkastog oblika, s potpisom it djevojke, stoji čak 5327 kn, a putem online dućana brenda može se naručiti i u Hrvatsku.

melimelo.com
Model torbice Severine brenda Meli Melo s potpisom Olivije Palermo (5327 kn, Meli Melo)

Zara
Jakna od tkanine patchwork izgleda (499,90 kn, Zara)

Linker
25. travanj 2024 01:57