CROPIX
uvijek iznenadi

Stvarno joj je uspjelo: Ida Prester od starih platnenih roleta sašila fantastičnu suknju

Nešto novo, nešto iz second handa, nešto s buvljaka i nešto iz vlastite kućne radionice - pjevačica i voditeljica Ida Prester uvijek iznenadi nekim neočekivano dobrim komadom stajlinga!

Ida Prester ovaj put je nadmašila samu sebe - od bakinog materijala za rolete, odnosno platna kakvo je u prošlom stoljeću od sunca i pogleda zasjenjivalo gotovo sve prozore stanova i kuća, sašila je midi suknju. Ne samo da bi malo tko suknju povezao s roletama, još k tome nastalu u kućnoj radinosti, odlike su joj i dugovječnost i sasvim prirodni sastav materijala.

'Bingo! Našla sam stari materijal za rolete u bakinom stanu. One plave i zelene su bile najčešće, mi smo imali plave. Pa da se ne baci, evo jedne indigo midi suknje, čujem da je moderno. A i čisto platno, bez sintetike', otkrila je glazbenica na svom Instagram profilu pokraj fotografije na kojoj ponosno pozira u svom novom modnom fetišu.

Ida nikad nije krila koliko voli eksperimentirati kad je moda u pitanju i uvijek je izgleda posebno u tim svojim komadima koje nabavlja posvuda - od dućana s rabljenom odjećom preko buvljaka do pokoje dizajnerske poslastice. 'Gucci za po kući', napisala je u hashtagu i nasmijala svoj pratitelje na društvenim mrežama. A za suknju, pljušte samo pohvale!

Linker
19. travanj 2024 20:32