MODA

Suknja ili hlače, pitanje je sad

Iako mu je tek 16, australski glumac Tyroe Muhafidin kojeg gledamo u seriji ‘Gospodari prstenova: Prstenovi moći‘, veoma je zreo u modnom smislu: ne boji se eksprerimentirati niti modu dijeli na ‘mušku‘ i ‘žensku‘.

Nakon prednastavka serije "Igra prijestolja", ljubitelji fantastike imaju još jedan razlog za zadovoljstvo - na streaming servisu Amazon Prime Video počelo je emitiranje serije "Gospodari prstenova: Prstenje moći" čija je radnja smještena u Drugo doba Međuzemlja, prije događaja iz romana Hobit i Gospodar prstenova. A među mladom glumačkom ekipom koja tumači pretke likova nadahnutih sagom J. R. R. Tolkiena ističe se Tyroe Muhafidin, Australac rođen u Perthu kojem je ovo prva važna međunarodna uloga.

image

Kombinacija klasičnih i otkačenih komada.

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mnogi novopridošli na crveni tepih bi se, naime, odjenuli ziheraški, no ne i mladi glumac koji tumači ulogu Thea, sina iscjeliteljice ljudskog roda: njegove otkačene i atraktivne modne kombinacije uključuju široke bermude nalik na suknje, šarene veste, kargo hlače s našivenim motivima, odijela s printom nalik na grafite..., koje kombinira s vojničkim gležnjačama, klasičnim oksfordicama, tenisicama u boji, kapama fantomkama i atraktivnim komadima nakita.

image

Nedavno se pohvalio da je kupio odijelo na buvljaku za četrnaest dolara.

FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Zbog tih odjevnih izbora modni su ga kritičari odmah svrstali uz bok muških modnih ikona, glumca Timothéea Chalameta i glazbenika Jadena Smitha, stilskih idola milenijaca i pripadnika generacije Z: ti se dečki ne ograničavaju s krojevima, bojama i uzorcima, niti dobnim ili spolnim granicama u odijevanju.

image

U odijelu s uzorkom u grafitti stilu, upotpunjenim ‘fantomkom‘.

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDIT

"Obožavam slobodu koju mi pruža moda. S različitim odjevnim kombinacijama mogu igrati razne uloge, baš kao i u glumačkom poslu", rekao je Tyroe koji svoj egzotičan fizički izgled može zahvaliti indonezijskim korijenima.

image

Pulover s printom Bershka, 199,90 kn (26,53 eura).

PROMO
image

Traper bermude Pull6Bear, 199,90 kn (26,53 eura).

PROMO
image

Glumac se ne zamara time je li neki komad namiejnjen muškarcima ili ženama.

ERIK PENDZICH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zasad na garderobu ne troši mnogo. Dapače, nedavno se pohvalio na društvenim mrežama kako je na buvljaku kupio odijelo za četrnaest dolara (stotinjak kuna), a voli nositi i kreacije avangardnih, neovisnih brendova kao što je The Incorporated, čije kreacije ne prelaze cijenu od dvjesto dolara.

Linker
19. travanj 2024 20:51