vječni klasik

Svaka žena u ormaru mora imati barem jedan kostim kakav fura Penelope Cruz

Filmski festival u Veneciji okupio je brojna poznata lica iz filmske industrije, a na crvenom se tepihu ponosno pokazuju večernje toalete i kreacije. Od svog silnog glamura za oko nam je zapela jedna elegantna, samouvjerena i pomalo casual kombinacija u kojoj je stigla proslavljena španjolska glumica.

U velikom stilu kročila je svojim vitkim nogama u Veneciju Penelope Cruz (47) u društvu slavnog redatelja Pedra Almodóvara (71) kojemu je vječna muza. Promoviraju ondje četvrti zajednički film ‘Parallel Mothers‘. Oskarovka je još jednom zapanjila izborom jednostavnog, a upadljivog stajlinga. Bijeli kostim od tvida s plavom podstavom i metalnim rubom na sakou savršenje za nošenje od jutra do mraka tijekom prijelaznog razdoblja u svim prilikama. Odijelo dolazi iz modne kuće Chanel, baš kao i mala vječna torbica sa zlatnim remenom, a svoju je vitku liniju glumica dodatno istaknula kratkom minicom i sandalama s visokim potpeticama.

Penelope Cruz u emotivnoj ispovijesti oprostila se od voljene svekrve: ‘Spojila nas je sudbina‘

image
CIAO PIX/SHUTTERSTOCK
image
Penelope Cruz i Pedro Almodovar
CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Sve su popularniji komadi koji su modnom scenom vladali 80-ih godina prošlog stoljeća pa tako i klasično odijelo koje se tada smatralo ženskom emancipacijom i neophodnim komadom u svakoj poslovnoj garderobi. Klasičan kostim poput ovog kakav nosi Penelope, i danas je poželjan u ormaru svake ljubiteljice mode te više nije vezan za poslovni stajling već se može nositi u svim prilikama. Kompleti, bilo da se radi o kombinaciji sakoa i suknje ili sakoa i hlača, upečatljivi su i biraju ih svi oni koji ne žele proći nezapaženo.

image
CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

To je svakako pošlo za rukom glumici koja se nedavno vratila s ljetovanja u društvu supruga Javiera Bardema i djece na otoku Monte Argentario u Toskani.

Utjeha nakon teškog gubitka: Javier Bardem i Penelope Cruz odmaraju u Italiji

Linker
25. travanj 2024 18:46