Profimedia, Backgrid USA
U NEW YORKU

Sve je stalo! Amal Clooney ukrala svu pozornost na Meghaninom baby showeru

Cijeli je tjedan Meghan Markle provela u New Yorku okružena prijateljima, a posljednji dan u omiljenom gradu završio je velikim partyjem na koji su stigle njezine najbliže prijateljice – među kojima je bila i odvjetnica Amal Clooney.

Upravo je Amal pri dolasku u The Mark hotel u New Yorku zaokupila najviše pozornosti, baš kao i prije devet mjeseci na kraljevskom vjenčanju u Londonu. Tada je zablistala u haljini žute boje, a sada je poglede privlačila u elegantnom crvenom kombinezonu. Satenski komad koji je dizajnirao Sergio Hudson kombinirala je sa zlatnim štiklama Gianvito Rossi koje krase PVC detalji. Radi se o modelu kakav ima i vojvotkinja od Sussexa, samo u kravljem printu.

Amal Clooney is ravishing in red when attending Meghan Markle's baby shower in New York.
20 Feb 2019, Image: 414954784, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - Amal Clooney arrives at the Meghan Markle's baby shower under a heavy snow storm.

Pictured: Amal Clooney

BACKGRID USA 20 FEBRUARY 2019, Image: 414919094, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney bila je jedna od najbližih prijateljica Meghan Markle koje su stigle u New York na baby shower. Dan nakon što je s prijateljima uživala u njujorškim restoranima, najbliže prijateljice su se okupile u The Mark hotelu, gdje je Meghan odsjela, za luksuzni baby shower u penthouseu za koji je navodno izdvojeno oko 75 tisuća dolara.

Linker
19. travanj 2024 04:53