Profimedia, SGP
ikona

Sve je stalo kada je talijanska glumica stigla na crveni tepih

Ako vam duga crna haljina izgleda dosadno, slavna talijanska glumica uvjerit će vas u suprotno. Pristigla je na Venecijanski filmski festival i privukla svaki poged na sebe, u crnoj boji od glave do pete.

Na 76. po redu Filmski Festival u Veneciji stigla je i 54-godišnja glumica Monica Bellucci. Otkako se pojavila na svjetskoj sceni, glumica ne prolazi nezamijećeno pa ništa drugačije nije bilo niti ovoga puta. Crno od glave do pete uvijek je siguran modni odabir, a slavna Talijanka u crnom je outfitu donijela dozu elegancije i ženstvenosti u haljini Christiana Diora iz 2020. Resort kolekcije.

Ljepota duge crne haljine leži u njezinoj jednostavnosti - krase je rukavi u šišmiš stilu i zlatni remen u struku koji naglašava figuru, dok duboki V izrez na dekolteu ne ostavlja dojam vulgarnosti već pridonosi ženstvenom looku. S crnom haljinom teško je pogriješiti, pa je i Monica ovim outfitom s lakoćom privukla sve poglede. Uz haljinu, nosila je još jednog Christiana - vrtoglave Louboutin štikle s otvorenim prstima i platformom bile su njezin izbor.

Crne kombinacije ostavljaju efektan i moćni dojam, a Monica često igra na tu kartu. Sličan outfit, tada kombinaciju crnih hlača i upečatljive svilene bluze nosila je i u Cannesu u petom mjesecu ove godine, uz iste crne štikle s prepoznatljivim crvenim potplatom.

Monica Bellucci



76th Venice Film Festival
People at lido 3
Venice, Italy
27th August 2019, Image: 467943993, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

CANNES, FRANCE - MAY 19: Monica Bellucci attends the photocall for
Getty Images
Monica Bellucci u Cannesu

U Veneciju je glumica ovoga puta došla sama, dok ju je na prijašnjim događajima uvijek pratio mlađahni dečko Nicolas Lefebvre (36) s kojim je u romantičnoj vezi od svibnja 2017. godine.

Linker
16. travanj 2024 21:19