MODNO ODVAŽNA

Sve oči na Rihanni: Pop ikona na koncertu dečka zablistala u crvenom ‘od glave do pete‘ i hit uzorku sezone

Modna i glazbena ikona i ovog se puta modno uskladila s dugogodišnjim prijateljem, a odnedavno i dečkom A$AP Rockyjem na njegovom koncertu u Los Angelesu.

Od kada su Rihanna i njezin odabranik, američki reper A$AP Rocky potvrdili ljubavnu vezu u svibnju, svakim zajedničkim pojavljivanjem u javnosti pune medijske stupce. Posebnu pozornost na posljednjem nastupu svog dečka, Rihanna je privukla upečatljivim outfitom u popularnoj boji modne sezone.

image

Ikona stila potvrdila je trendi boju aktualne modne sezone.

SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Rihanna se na posljednjem koncertu A$AP Rockyja pojavila u upečatljivoj crvenoj modnoj kombinaciji.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U crvenom 'od glave do pete'

U crvenom "od glave do pete", Rihanna se pojavila u Los Angelesu gdje je A$AP Rocky nastupao u sklopu festivala ComplexCon. Za koncert je izabrala baršunasti crveni topić s uzorkom rombova i minicu iste boje, a čitavu modnu priču pop ikona je zaokružila crvenim sandalama na vezanje i predimenzioniranim crvenim kaputom. Inače, rombove smo do sada mogli vidjeti obično na pletenim prslucima, no sada su ponovno došli na modni tron i na drugim komadima.

image

Ikona stila potvrdila je trendi boju aktualne modne sezone.

SHOTBYJULIANN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ružičasti ‘matching‘ duo: Rihanna i dečko A$AP Rocky prvi put snimljeni zajedno nakon potvrde veze

Da crvene ove sezone na modnoj sceni neće nedostajati, potvrdila je i nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow koja je na Gucci Love Parade u Los Angelesu zablistala u istom crvenom baršunastom odijelu kojeg je nosila na dodjeli glazbenih MTV nagrada 1996., a crvenu torbicu ukrašenu logotipom te kultne talijanske modne kuće za ovu je prigodu izabrala i Rihanna.

Čitajte i: Ljubav je u zraku? Rihanna ljubi svog dugogodišnjeg prijatelja i ne trude se pobiti nagađanja

Modno usklađeni

image

A$AP Rocky i Rihanna svoju su vezu potvrdili u svibnju.

LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I njezin partner, inače dugogodišnji prijatelj i glazbeni suradnik Rakim Mayers svojim je outfitom podržao trendi crvenu boju nastupajući u kariranoj crvenoj košulji kojom je još jednom iskazao modnu privrženost svojoj djevojci koja ga je podržavala u publici.

Linker
25. travanj 2024 21:45