Profimedia, Mega Agency
Bez greške

Tako se to radi! Heidi Klum nosi mušku majicu i marte, a izgleda ženstveno

Bivša manekenka i novopečena modna dizajnerica pokazala je kako se i u predimenzioniranoj majici s kapuljačom i robusnim gležnjačama može izgledati ženstveno i to uz pomoć crvenog ruža i trendi frizure.

Pa čak i kad se pojavi u potpuno casual izdanju svi se okreću za njom - Heidi Klum (44) jednostavno zna kako privući pažnju outfitom. Monokromatsku kombinaciju "podignula" je jednostavnim trikom, na usne je nanijela jarkocrveni ruž kojim je razbila crno-bijeli outfit. Dašak glamura čitavom izdanju dala je i frizura - nekoliko pramenova je podignula, dok je ostatak vlasi ostavila raspuštene. Duge noge istaknula je uskim trapericama, dok je gornji dio tijela prekrila oversized majicom s kapuljačom. Crni hoodie s bijelim prugicama nosi dizajnerski potpis - dio je jesenske kolekcije američke modne marke Alice + Olivia, a robusne gležnjače nalik martama stilski su idealno pristajale uz taj komad.

EXCLUSIVE: Heidi Klum carries out two big Adidas shopping bags from Nordstroms after a little retail therapy with her girls Leni and Lou at Topanga Westfield Shopping Mall in Woodland Hills Calif. on Sunday.
12 Nov 2017
Pictured: Heidi Klum., Image: 355340633, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

I dok Njemica u slobodno vrijeme šeće u ležernim odjevnim kombinacijama, kolekcija #LetsCelebrate koju je kreirala za trgovački lanac Lidl stvorena je za večernje izlaske. Naime, među komadima koji će se moći kupiti od 4. prosinca, nalaze se šljokičaste suknje i sakoi, elegantni kombinezoni te slip topovi. "Htjela sam kreirati jednostavnu i elegantnu modnu liniju u kojoj možemo zasjati u blagdansko doba" otkrila je novopečena dizajnerica.

Linker
16. travanj 2024 08:21