Rapsodija u plavom

Tata kao najveći uzor! Princ Louis već bira sam svoju odjeću, jedna stvar potpuno ga povezuje sa ocem

Princ Louis izborio se da sam bira odjeću jer je velik i mamina mu pomoć više ne treba. Pozorno motri što nosi njegov otac i kopira njegov modni stil.Uskoro bi mogao početi sastavljati cijelu kolekciju u svim nijansama plave

Modni ukus malog princa Louisa sve više nalikuje stilu njegovog tate. Nedavno je pokazao novi, mornarsko plavi končani pulover koji kao da je „izvukao” iz očevog ormara, dakako, u svojoj veličini. Sudeći po velikom, gotovo pobjedonosnom osmijehu dok je pozirao mami Catherine, vojvotkinji od Cambridgea, ovaj put je sam izabrao što će odjenuti.

Više joj ne dopušta da ga odijeva kako joj se svidi jer je nedavno proslavio treći rođendan i više nije mali. Pozorno motri što nosi tata i vjerojatno se sprema sastaviti vlastitu kolekciju odjevnih predmeta u svim nijansama modre: dominirat će puloveri s V-izrezom jer ih i njegov tata voli.

Čitajte i: Dva velika i važna dana u životu malog princa Louisa! Mama Kate Middleton sve je ovjekovječila

Izboru malog princa ne treba se čuditi.

Prisjetimo li se što je William najradije nosio, zaključak je da modna rapsodija u plavom seže do njegovih studentskih dana. Na portretu snimljenom prvog dana na studiju na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj 2001., nosio je modri Ralph Lauren pulover i svijetloplavu košulju.

Čitajte i: Nova fotografija kraljevske obitelji izašla ranije: Kraj princa Louisa nitko ne može ostati ozbiljan

Uslijedile su nebrojene varijante „mornarskog šika”: tamnomodra, svjetlomodra, denverplava, ponekad bi „zalutao” prema zelenoj ili boji antracita nakon čega se vraćao isprobanoj modnoj formuli. Njegova supruga zacijelo nije oduševljena tolikim plavetnilom u ormaru, ali što je tu je, ta mu boja dobro stoji. Budući da mu Louis toliko nalikuje, kad poraste i na fotografiji zagrli tatu u identičnom puloveru, izgledat će kao modni blizanci.

image

GEORGE ROGERS/SIPA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 04:05