Bojan Zibar
totalni hit ormara

'Teddy' kaput Vande Winter odličan je izbor ako želite biti zamijećeni

Pjevačica i glumica Vanda Winter izašla je u kino u zelenom kaputu koji je svima zapeo za oko.

Svestrana Vanda Winter stigla je u kino pogledati napeti triler "Nož u leđa", a svima je za oko zapeo njezin kaput uz koji je kombinirala crne kožne hlačice i čizme...

Bojan Zibar


Bojan Zibar
Vanda Winter

Popularni "teddy" koji je nosila poznata glumica model je koji je postao neizostavan prošle godine, a radi se o kaputu od kratko šišanog umjetnog krzna za kojim su poludjele svjetske trendseterice pa svoje favorite u ormaru imaju i modeli Irina Shayk, Rosie Huntington-Whiteley i Meghan Markle.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 07:  Meghan, Duchess of Sussex attends the 91st Field of Remembrance at Westminster Abbey on November 07, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images

Teddy modelu nisu odoljele ni poznate Hrvatice poput pjevačice Jelena Rozga koja nosi smeđi, a ružičastim verzijama oduševile su se Jelena Veljača i Olja Vori.

Spica / Zagreb 01.12.2018. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca
Davor Matota

Uz poznatu glumicu napetu priču nisu propustili pogledati niti brojni poznati, poput Andree Andrassy, Josipe Pavičić i Sonje Kovač.

Bojan Zibar

Bojan Zibar

Triler"Nož u leđa' koji se prikazivao u kinu je zabavna moderna kriminalistička drama u kojoj su svi osumnjičeni za ubojstvo. Zvjezdanu postavu čine Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford i Jaeden Martell.

Linker
17. travanj 2024 09:15