Renata Sopek
 Maja Jurović
nose se na veliko

Teddy manija: Renata i Aleksandra su se na špici modno obračunale u najpopularnijem zimskom kaputu

Malo tko mu je odolio, a obožavaju ga i naša poznata lica. Iako ih svi nose, dizajnerica i voditeljica znaju kako se u njima istaknuti iz mase, odabrale su najpopularniji kaput sezone u jarkim bojama i poharale zagrebački centar.

Mekani, udobni i topli, gotovo pa niti jedna trendseterica nije odoljela teddy kaputu, modelu koji je ime dobio po plišanom medvjediću, a u njemu ćete se baš tako i osjećati. Topli kaput omiljeni je zimski komad,a zbog upečatljivog izgleda na zagrebačkoj špici nije vam mogao promaknuti u barem jednom modnoj kombinaciji prolaznica.

Istaknule su se i naše poznate dame u šetnji centrom Zagreba, hladniji prosinački dan iskoristile su kako bi prošetale svoj kaput. Najčešće ga djevojke biraju u smeđoj boji, neupečatljivoj koja će se slagati gotovo sa svim u ormaru. Drugačije od ostalih odlučile su biti voditeljica Renata Sopek i dizajnerica Aleksandra Dojčinović koje su uskočile u jarke boje od kojih većina bježi.

Dizajnerica čije kreacije obožavaju i strane zvijezde nije odoljela plavom teddy kaputu, a kako je on nosio cijelu kombinaciju, Aleksandra je za ostatak outfita izabrala crnu boju. Uklopila je u ovaj look Chanel prošivenu torbu sa zlatnim lancem i kaubojske gležnjače, one u crnoj boji s detaljima zlatne i crvene boje.

Spica / Zagreb 18.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Aleksandra Dojcinovic
Maja Jurović
Aleksandra Dojčinović

Aleksandra je prošetala plavi, a fitness trenerica Renata Sopek nosila je damski crveni teddy kaput. Kao i dizajnerica, igrala je na istu modnu kombinaciju crne od glave do pete. Kožne gležnjače na nogama i uske traperice na točkice, Renata je mamila poglede prolaznika na Cvjetnom trgu.

Spica / Zagreb 19.12.2019. / foto: Maja Jurovic / Renata Sopek
Maja Jurović
Renata Sopek

Teddy bear kaputi osvojili su modnu scenu još prije nekoliko godina. Hit su bili u zimu 2017. godine i od tada im popularnost ne jenjava. Jednako su šik i aktualni svake sezone, a svaka modna kuća ima svoje inačice ovog čupavog kaputa, od smeđih tonova pa do jarkih poput plave, crvene, kakve su nosile poznate cure. Pitamo vas u anketi - koja kombinacija vam se više svidjela?

Linker
12. travanj 2024 06:35