RASKOŠNE HALJINE

Tia Mamić vječna je inspiracija za romantične ljetne haljine! Evo kako u svim prigodama izgledati poput djevojčice

Poduzetnica i suvlasnica kozmetičkog brenda Bela Glow ovog je ljeta pokazala kako su boje i razigranost uzoraka poželjne čim se temperature malo povise. Haljine na preklop su joj omiljene, a često voli naglasiti dekolte.

Ljeto je idealno godišnje doba za potpunu opuštenost u odjevnim kombinacijama. Kreativnosti damo da odradi svoje i pritom neopterećeno možemo uživati u ljetnim radostima. Bogastvo boja i uzoraka, koloritni nakit ili pak klasika, jednostano ne možemo "fulati", a jedna od najvećih inspiracija ovoga ljeta je svakako poduzetnica i marketinška stručnjakinja Tia Mamić. Oduševljava modnim stilom kojim dominiraju rakošne ljetne haljine, a ona čas izgleda kao princeza, a čas kao djevojčica. Izdvojili smo njezine najbolje kombinacije.

"Poput princeze", pisali su joj obožavatelji na najnovijoj objavi gdje je pozirala u dugačkoj haljini u kojoj je naglasila bujan dekolte. Kosu je svezala u rep, a dodatan glamur daje i iznimno popularan accessorize ovog ljeta - zlatne naušnice.

Za ljetnu inspiraciju prisjetili smo se Tijine kombinacije u kojoj je zablistala u serijalu "Gloria Talks". Njezina midi haljina prošarana narančastim detaljima idealna je za sve ljetne večernje izlaske, a može se nositi i na posao. Tia je uz tu haljinu odabrala sjajne bež salonke, a uz ovu haljinu odlično bi pristajale uz jednostave sandale na remenčiće. Kombinaciju je upotpunila zlatnim nakitom - naušnicama i narukvicama.

image
Haljina prošarana narančastim motivima može se nositi u dnevnim i večernjim kombinacijama
Vedran Peteh/Cropix

U romantičnoj haljini u kojoj izgleda poput djevojčice Tia je pozirala uz rijeku. Ponovno prepoznatljiv obrazac – naglašen dekolte, volani na ramenima, no ovoga puta je pokazala i fit noge. Kako se radi o izletu u prirodu, obožavateljica visokih potpetica ipak se odlučila za jednostavne bijele sandale koje pristaju uz bilo kakvu ljetnu kombinaciju, a cvjetni uzorak na haljinici pun je pogodak.

Čitajte i: Proizvodi brenda Tije Mamić i Lade Mitrašinović od sada dostupni u jednom od najluksuznijih jadranskih hotela

Cvijetna romantika

Haljinu s volanima također cvjetnog uzorka u zelenoj i žutoj boji podijelila je na svome Instagramu. Fotografiju na kojoj Tia pozira na terasi uz more komentirala je i Izabel Kovačić stavivši joj nekoliko emotikona srca.

Da joj je žuta jedna od najdražih boja ovog ljeta dokazala je u videu kojeg je objavila na Instagramu. U haljini gdje je ponovno naglasila dekolte, a prikrila noge, pozirala je ispred ogledala. Raspustila je svoju bujnu dugačku kosu, stavila nude ruž, a na kapcima je imala lagani "smokey eyes".

Čitajte i: Pozirala poput princeze! Tia Mamić oduševila raskošnom haljinom šarenog uzorka

Haljina na preklop u narančastoj boji sa zelenim i bordo detaljima bila je odličan kontrast njezinom preplanulom tenu koji je još dodatno naglasila stavivši hidratantni losion i brončani pigment u prahu. To su proizvodi njezine beauty kompanije Bela Glow, a pokrenula ju je s dugogodišnjom prijateljicom i šminkericom Ladom Mitrašinović.

image
Tia Mamić i Lada Mitrašinović
CROPIX
Linker
16. travanj 2024 02:17