Slučajno ili namjerno?

Točkice su njezin uzorak: Kate Middleton nepogrešiva čak i u haljini u kojoj smo je već vidjeli

Posljednjih mjeseci Kate smo mogli vidjeti u mnogim točkastim varijantama, a u jednoj je dala počast pokojnoj princezi Diani.

Već je naveliko poznato da Kate Middleton voli "reciklirati" svoju odjeću, odnosno više puta nositi isti komad. To redovito radi kroz posljednjih nekoliko godina, no sada je prvi put napravila nešto neočekivano. Naime, sa suprugom, princom Williamom je posjetila All England Lawn Tennis & Croquet Club kako bi gledali prvi dan četvrtfinalne faze Wimbledona.

Za ovu prigodu nosila je azurno plavu midi haljinu s bijelim točkama koju potpisuje Alessandra Rich koja joj izvrsno stoji i koju smo na njoj već vidjeli i to vrlo nedavno. Naime, istu je kreaciju nosila prije točno mjesec dana na uličnoj zabavi u Kensingtonu u Londonu, gdje se družila s mještanima tijekom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete II.

image

Kate je divnu točkastu haljinu nedavno već nosila.

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate Middleton kopirala princezu Dianu u točkastoj haljini, izgledala je senzacionalno

Kate je tada od detalja nosila Maria Black zlatne naušnice s biserima i Jimmy Choo bijele cipele, dok je za uživanje u tenisu imala slične dodatke.

Ovoga puta također je nosila biserne naušnice, no nešto drukčijeg dizajna te, koliko je vidljivo s fotografija, cipele s otvorenim petama umjesto klasičnih salonki. S obzirom na to da je njezin modni stil, otkako je postala članicom britanske kraljevske obitelji, vrlo promišljen, moguće je da je i ovaj potez bio namjeran, iako razlog još nije poznat.

image

Princeza Charlotte i Kate na putu na misu za pokojnog princa Philipa.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate u posljednjih nekoliko mjeseci ne izlazi iz ovog bezvremenskog uzorka. Nosila ga je i na misi za pokojnog princa Philipa i to u crno-bijeloj verziji uz elegantan šešir i crne cipele. Sredinom lipnja je omiljenim uzorkom pak odala počast princezi Diani, pojavivši se na travnjaku Royal Ascota u bijeloj haljini na smeđe točke, s kojima je uparila cipele i smeđi šešir s bijelim detaljima.

image

U bijeloj haljini na točke neodoljivo je podsjećala na princezu Dianu.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U sličnom je izdanju na konjsku utrku davnih 80-ih došla i princeza Diana, a mnogi od nas se sjećaju i Julije Roberts u filmu "Zgodna žena" koja je na polo utakmici nosila smeđu haljinu na bijele točke i šešir. Ovaj elegantan spoj idealan je za slične događaje i vrlo je ženstven, bilo da nosite šešir ili ne.

Linker
18. travanj 2024 14:32