GLORIA IN

Top trendovi sezone: Svi su ludi za haljinama od tankog pletiva!

Modeli koji prate liniju tijela potvrđuju da i vuna može biti seksi, a detalji od štrasa naslućuju blještavu modnu budućnost.

Riječ pletivo ne zvuči previše seksi, zar ne? No duge pletene haljine koje obavijaju tijelo ističući ženske obline to svakako jesu. U novom broju Glorije IN donosimo najljepše jesenske modele za dnevne i večernje prigode koji djeluju poput finog ručnog rada.

Sjajnu modnu budućnost daju naslutiti komadi ukrašeni štrasom koji su preplavili trgovine. Od cipela do odjeće, dizajneri su baš sve prekrili blještavim kamenčićima, objašnjavajući to činjenicom da su teškim vremenima treba tražiti ljepotu gdje god je to moguće.

image

Missoni

PIXELFORMULA/PIXELFORMULA/PROFIMEDIA PIXELFORMULA/PIXELFORMULA/PROFIMEDIA

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke, kada se diljem Hrvatske i svijeta organiziraju brojne javnozdravstvene manifestacije kojima se želi ukazati na važnost redovitih dijagnostičkih pregleda i samopregleda u cilju ranog otkrivanja te bolesti. I naša se redakcija pridružuje apelu da redovito kontrolirate zdravlje svojih grudi, ali i podržite akcije i brendove koji dio prihoda od prodaje svojih proizvoda doniraju u te svrhe.

image

Carolina Herrera

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIM

U beauty temi "Listopad u 50 pink nijansi" stoga vam skrećemo pažnju na kozmetičke proizvode koji nose znak ružičaste vrpce - simbola borbe protiv raka dojke te ženske snage i solidarnosti, nadajući se da svi zajedno možemo pozitivno utjecati na svijest žena o tome da se odlazak na redovite preglede dojki nikako ne smijemo zanemarivati ili preskakati.

image

Zendaya u kampanji za brend Valentino

VALENTINO

Kao i uvijek, novi broj Glorije IN donosi vam pregršt ideja i savjeta za listopad pun užitka - recepte i adresu na kojoj možete probati najukusnije slane i slatke američke pite u Zagrebu, izbor najljepših sezonskih odjevnih komada te ideju kamo pobjeći na vikend izlet iz gurmanskih snova. Želimo vam dobro zdravlje i dobar tek!

Linker
19. travanj 2024 01:02