Reuters/Splash
GLAVNI MOTIV

TREND REPORT Glumice i manekenke u zagrljaju zmija

Kreativna direktorica kuće Miu Miu, Miuccia Prada, već nekoliko sezona igra se s uzorkom pitonove kože i pokazuje kako se bez problema može uklopiti u dnevni imidž i to u svim nijansama. Zmije su hit i ove godine, ali ne kao uzorak, već kao glavni motiv couture kreacija. Crvenim tepihom u Cannesu, u zagrljaju zmija, prošetale su glumica Julianne Moore te manekenke Kendall Jenner, Natasha Poly i Alessandra Ambrosio.

Zmije su ukrale pozornost već na samom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu na koje je američka glumica Julianne Moore stigla u poluprozirnoj haljini kuće Givenchy s dvije kobre na strateškim mjestima.

Actress Julianne Moore poses on the red carpet as she arrives for the opening ceremony and the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Da je motiv zmije hit ove modne sezone, barem po pitanju visoke mode, pokazala je Kendall Jenner na premijeri filma “From the Land of the Moon”. Američka manekenka i reality zvijezda crvenim tepihom prošetala je u Cavalli Couture svilenoj haljini s motivom zmija dodatno istaknutim zlatnom bojom.

Model Kendall Jenner poses on the red carpet as she arrives for the screening of the film
Foto: Reuters/EPH / REUTERS
Foto: Reuters/EPH

Ruska manekenka Natasha Poly za party na francuskoj rivijeri također je odabrala kreaciju Roberta Cavallia. Prozirnoj haljini nije manjkalo detalja, ali posebno su se isticale zmije.

Foto: Splash
Foto: Splash

I dok su Julianne, Kendall i Natasha odabrale “zmijske” kreacije, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio odabrala je upečatljivu ogrlicu s popularnim motivom. Iako takav nakit nije nikakva novost, uvijek je odličan odabir za podizanje stylinga. Alessandra je tako na premijeru filma “The Last Face” stigla u kombinezonu s plaštom koji je “začinila” s Cartierovom ogrlicom u obliku zmije.

Splash
Foto: Splash

Sudeći prema crvenom tepihu popularnog Filmskog festivala u Cannesu, ovo je definitivno godina zmija, barem što se mode tiče.

Linker
18. travanj 2024 16:52